mahdie_ch مدیر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 عنوان چیکارکنم🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 33 پست برادرشوهرم شلنگ گذاشته توباغچه تادرختاآب بخوره ازساعت ۷نیم غروب تاالان یکسره آب بازه وپمپ آبم هی داره کارمیکنه..میگم نکنه یادشون رفته آبوببندن فک میکنن ماایم ک داریم آب مصرف میکنیم ک نمیرن آبوقطع کنن؟؟منم میترسم برم پایین آبوقطع کنم..الان ک خوابن اگ زنگ بزنم بهشون بگم..یعنی تاصبح آب بازباشه؟؟پمپ آب ی موقع نسوزه یکسره داره اتومات میکنه زبون بسته😁 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍 1399/03/28 | 00:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترانه۱۹۹۰ عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 6348 نه عصبی نمیشه دلم نمیادبیدارش کنم خسته ست😥 اگه عصبی نمیشه بگه چرا خودت نرفتی من جای شما بودم بیدارش میکردم
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 اگه عصبی نمیشه بگه چرا خودت نرفتی من جای شما بودم بیدارش میکردم دارم خودم میرم..جالبه برادرشوهرم اینابیدارن چراغشون روشنه چرانمیرن آبوقطع کنن ادم انقدخنگ..دوتادرخت مگ چقدآب میخواد گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
sia34 عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 963 عاییییییی همین یه جملت کلی انرژی خوب بهم داد🤩نمیدونم چرا.. خدا رو شکر برو ببند
ترانه۱۹۹۰ عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 6348 دارم خودم میرم..جالبه برادرشوهرم اینابیدارن چراغشون روشنه چرانمیرن آبوقطع کنن ادم انقدخنگ..دوتادرخت ... عافرین تو میتونی🤗🤗