2777
2789
عنوان

چه دنیای زیبایی.....!

102 بازدید | 2 پست

اصلا ثواب و عذابش ب کنار!

یک لحظه فکر کن! تو دیگر دست نداری! پا نداری! سر نداری چشم نداری!

اصلا جسم نداری!

تو باتمام وجودت تویی!

با تمام وجودت می بینی...با تمام وجودت میخوری!

با تمام وجودت لذت میبری! با تمام وجودت حتی! عذاب می کشی!!

اگر گلی بو میکنی انگار تمام وجودت بو میکنند!

وقتی شراب طهورا مینوشی انگار تمام وجودت لب و دندان شده اند و دارند لذت میبرند!!

تو باتمام وجودت همه چیز راحس میکنی!

چه زیبا دنیایی خواهد بود!

گاهی در این دنیایی ک فقط در یک بدن خلاصه میشویم، فقط میخواهم بمیرم و آزاد شوم!!!❤❤

خدایا مارا جز با شهادت نمیران!❤❤

یابن الحسن! ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.... 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷 ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد..... در دام مانده باشد، صیاد رفته باشد.....🥲 یا حجت بن الحسن ادرکنی

اومدم بگم جوک گفتی با تیتر تاپیک؟

متنش عالی بود

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
اومدم بگم جوک گفتی با تیتر تاپیک؟ متنش عالی بود

نه بابا

واقعا دنیای آخرت هرچی باشه بهترو زیباتر از دنیاست!

فکر کن تمام جودت چشم بشه و زیبایی هارو ببینه!!

یابن الحسن! ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.... 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷 ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد..... در دام مانده باشد، صیاد رفته باشد.....🥲 یا حجت بن الحسن ادرکنی

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅