2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 21 پست
حتی نمیتونم گریه کنم تو یه خلا انگار هستم نسبت به همه چیز و همه کس بی حس

منم زیاد اینجوری میشم. باید زمان بگذره. یه مدت سررر میشی. بعد کم کم برمیگردی ب زندکی. ادمیزاد همینه. من دلم خونه. دیشب داشتم هق هق گریه میکردم و از صبح همینجوری منگ بودم ولی دیگه دارم برمیگردم. منحرف کردن فکر. که یوی از راه هاش همین نی تی سایته. تحرک خیلی تاثیر داره. عصری رفتم تیم ساعت تنها قدم زدم. تنهایی قدم زدن سبک میکنه. 

اها بنویس. هرچی تو ذهنته بنویس.‌خالی میشی. حتی اگه نمیدوتی دردت دقیقا چیه. پریشان بنویس. 

البته خود گریه هم‌کمک کننده س. 

من دیگه یه حورایی این مراحل همیشه میرم دیگه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست و دلم به هیچ کاری نمیره 

خوب هیچ کاری نکن.ب این فک کن حق توئه ک ببری. که خسته شی. توقف کنی.‌باید نفس بگیری. ذهنت خسته س. پس ب جسمتم استراحت بده. هیچ کار مهم نکن و تصمیم مهمی هم تگیر. دنیا میتونه منتظرت وایسه. پاشو واسه خودت چایی دم کن. یا دم نوش. بشین فیلم طنز ببین. حتی اگه خندت نیومد. یا فیلم معمولی.‌کتابی رمانی. یه کار چیپ حتی. مث خوندن وبلاگای سطحی. خوندن تاپیکای سطحی  نی نی سایت.‌شبم بخواب. سعی کن بخوابی. خواب ارامش میده.‌قبلش برو بالکنی پشت بومی جیزی. نفس عمیق بکش. ستاره ها رو نگا کن. اروم اروم شعر زمزمه کن

خوب هیچ کاری نکن.ب این فک کن حق توئه ک ببری. که خسته شی. توقف کنی.‌باید نفس بگیری. ذهنت خسته س. پس ب ...

حتما اینکارارو میکنم امیدوارم جواب بده چون اصلا حال خوبی ندارم 

مرسی عزیزم 😘❤️😘

این فقط یه روز بده، یه زندگی بد نیست   
حتما اینکارارو میکنم امیدوارم جواب بده چون اصلا حال خوبی ندارم  مرسی عزیزم 😘❤️😘

ان شالله ک حالت خوب بشه❤