2777
2789
عنوان

ناراحتم پسر دار نمیشم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6599 بازدید | 122 پست

ببین عزیزم فقط و فقط باید خدا بخاد

من دیدم خدا به زنهای بالای ۴۰ سال با وجود تخمدان ضعیف و...پسر داده

پس همه اینا رو بزار کنار فقط توکلت بخدا باشه

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چیه مگر از دخترات لذت ببر دوتا دختر ناز دیه چی میخوای ولی ایشالله پسر بشع نشد هم مهم نیس حتمن ...

خب دلش میخواد پسر داشته باشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

😂😂😂😂الان میاااان😂😂😂😂

من میترسمم الفرار

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
چرا جنسیتش برات مهمه در حالی که خوب بودنش و مهربون و باهوش بودنش واقعا اهمیت بیشتری داره

ببینید من تاپیک نزدم که دلیل و منطق بیارید که دختر بهتره ولله انقققدر دوس دارم میمیرم براش انقدر ناز و باهوش و خوش زبون کلی هرروز قربون صدقم میره وقتی میگه مامان عاشقتم انگار میرم رو ابرا 

حالا درکنارش دوست دارم پسر داشته باشم پسر بچه ها رو میبینم خوشم میاد دلم ی مرد کوچولو هم میخواد 

بیشتر این تاپیک رو زدم یکی ۴ تا راهکار بزاره جلوم که بشه استفاده کرد

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍
اگه میخوای دارو بخوری لتروزول بخور با با این دارو دو بار پسردار شدم

من سری پیش لتروزول و امپول سینال اف و امپول اچ سی جی زدم دختر شد

این سری هم لتروزول و اچ ام جی و اچ سی جی داده

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍
خب چیه مگر از دخترات لذت ببر دوتا دختر ناز دیه چی میخوای ولی ایشالله پسر بشع نشد هم مهم نیس حتمن ...

یدونه دختر دارم

ببینید من تاپیک نزدم که دلیل و منطق بیارید که دختر بهتره ولله انقققدر دوس دارم میمیرم براش انقدر ناز ...

بقیه رو بیخیال

منم شنیدم لتروزول احتمال پسر شدنو بیشتر میکنه .همه ن ولی بعضیا اینجورن.آز اسپرم شوهرت باید بالا باشه.ویتامینeخارحی بگیر بهش بده.مصرف گوشت قرمزو کم کن.بوقلمونو ماهی اضافه کن.تو پری رحمتو گرم نگه دار.دمنوش زعفران و اویشن و کاچی تو پری بخور.ب شوهرت دمنوش زعفران بده.تو همه غذاهات زعفران زیاد بریز.رژیمو سرچ کن از نت رعایت کن.

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من سری پیش لتروزول و امپول سینال اف و امپول اچ سی جی زدم دختر شد این سری هم لتروزول و اچ ام جی و اچ ...

عه عزیزم سلام متوجه نشدم شما هستی 😅 انشالله به حق این شب عزیز این دفعه نی نی به خواست خدا پسر بشه 🙏

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
ممنون ولی بعیده🤷‍♀️

میشه عزیزم ناامید نباش

خب حالا اگه اینقد مطمعنی دومی هم دختر میشه و دوس نداری چرا میخای بچه دوم بیاری اصن ..تحت نظر پزشک باش ایشاا.. همونی که میخای بشه

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
راستی شوهرت هم ببر آزمایش اگه واریکوسل داشته باشه بچه دختر میشه

شوهرم ۶ سال پیش قبل بارداری دخترم ازمایش داد اکی هست 

دیگه هم ازمایش نمیره