2777
2789
عنوان

به شوخی زدم پس کله شوهرم خیلی جدی منو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2840 بازدید | 72 پست
عزیزم مرد حساسه ب پس گردنی..اگه زده بودی تو دستش یا کمرش یا پاش این رفتارو نمیکرد..اصلا مرد رو نمیشه ...

نمیدونم چرا من همش دوست دارم بزنم پس گردن شوهرم، مخصوصا وقتی میره موهاشو اصلاح میکنه و پشت گردنش صاف میشه😁

وای من سیلی بزنم درگوشش چنان میزنه منو محکم بدش میاد

اره حالت توهین داره زدن پشت گردن وسیلی

انت نار و انا شمعه/ وادری ماطفیک دمعه/خاف تحرگنی حبیبی وننتهی بلایصوت😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ر.ی.دم تو پس سره مردا  انقد نگید مرررردا حساسن کفرمو درمیارین  به درک ک حساسن باید انقد ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
اون نقطه حساس مرداست 

نقطعه حساسشون که جایی دیگس🤣

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
عزیزم مرد حساسه ب پس گردنی..اگه زده بودی تو دستش یا کمرش یا پاش این رفتارو نمیکرد..اصلا مرد رو نمیشه ...

آفرین ب تو.خوب شناختی

میدونستین 70درصد شخصیت آدما تا 7 سالگی شکل میگیره؟.   و تا 14سالگی ب90درصد هم میرسه؟؟         یچیز دیگه   میدونستین غالبا بچه ها اون چیزی نمیشن ک پدر و مادر میخوان   اون چیزی میشن ک پدرو مادرهستن
از بس سرتون تو گوشیاتونه اینجوری شدید(بجای مامان و باباها گفتم😂)

مامان بابا ک همه بدبختیامونو ب گوشی ربط میدن😂😂

میدونستین 70درصد شخصیت آدما تا 7 سالگی شکل میگیره؟.   و تا 14سالگی ب90درصد هم میرسه؟؟         یچیز دیگه   میدونستین غالبا بچه ها اون چیزی نمیشن ک پدر و مادر میخوان   اون چیزی میشن ک پدرو مادرهستن
نمیدونم چرا من همش دوست دارم بزنم پس گردن شوهرم، مخصوصا وقتی میره موهاشو اصلاح میکنه و پشت گردنش صاف ...

هیچیت نیس فقط سرت بهت زیادی کرده😅

نقطعه حساسشون که جایی دیگس🤣

ن اون حساس دردیه 

سر حساس مردونگیه

نمیشه کلمه رو تیکه تیکه کنی بگی؟ نگرفتم😬

یه جور فوش انگار براشون دیوس شنیدی 🤭🤭😂

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
2790
2778
2791
2779
2792