2777
2789
عنوان

خانما ی لحظه

79 بازدید | 8 پست

شوهرم آز اسپرم داده مثل اینکه خیلی خیلی ضعیفن شنبه باید برم دکتر ببینم چی میگه 

خیلی نگرانم کسی بوده ک شوهرش ضعیف باشه درمان شده باشه؟

باچی دارو میدن؟تو گوگل ک اصلا مطلبی درمورد دارو نبود همش نوشته iui ivf و این چیزا😔😔

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

عزیزم ممکنه همسرت واریکوسل داشته باشه 

دکتر آزمایش رو که دید می‌فرسته سونو بیضه

و دارو میده یا اینکه میگه حتما باید عمل کنه 

بزار دکتر تشخیص بده

همسر منم واریکوسل داره و سه ماه دارو مصرف کرد 

اسفند ماه سقط داشتم به خاطر ضعیف بودن اسپرم ش

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ممکنه همسرت واریکوسل داشته باشه  دکتر آزمایش رو که دید می‌فرسته سونو بیضه و دارو میده ی ...

آها ممنونم خیلی نگرانم ...آخی عزیزم انشالله ک دامنت سبز بشه..مگه اسپرم روی سقط تاثیر داره ؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
بابا تو گوگل سرچ نکن 

اره واقعا جز ترس انداختن ب جون ادم چیزی نداره منتها من تا شنبه ب دکترم دسترسی ندارم نگرانم 

آها ممنونم خیلی نگرانم ...آخی عزیزم انشالله ک دامنت سبز بشه..مگه اسپرم روی سقط تاثیر داره ؟

بله عزیزم اصلا اسپرم اگه ضعیف باشه لقاح میده با تخمک ولی چون قوی نیست یعنی سفت نمیگیره میفته دیگه

یکی از دلایل سقط ضعیف بودن اسپرم ِ

حالا نگران نباش ممکنه با دارو خوب بشه ولی خوب شدنش پروسه ی درمانی طولانی داره تقریبا از نظر رژیم غذایی ام هر وقت فرصت داشتی بیا تا برات بگم کنار دار هاش چیا بهش بدی بخوره

میشه این فاکتورها رو تو آزمایشش ببینی بهم بگی تا بگم چقدر ضعیفه؟ 

تعداد 

مورفولوژی 

تحرک 

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍
بله عزیزم اصلا اسپرم اگه ضعیف باشه لقاح میده با تخمک ولی چون قوی نیست یعنی سفت نمیگیره میفته دیگه ی ...

آزمایشش دستم نیست الان برگشتم خونه واست میفرستم ممنونم