2821
2789
داروهای مورد استفاده تان را لطفا بفرمائید.

بیشتر سعی کردم از دارو تب سنتی استفاده کنم.ک پنیرک.انگبین.با یه صابون ان جی بود.از پماد اکسید روی هم استفاده کردم.یه مدت هم دکتر رفتم میکرودرم میکردم ولی بازم تأثیر نداشت

بیشتر سعی کردم از دارو تب سنتی استفاده کنم.ک پنیرک.انگبین.با یه صابون ان جی بود.از پماد اکسید روی هم ...

خب اینها هیچ کدام در رده درمان قرار نمیگیرد و تب سنتی در مقابل بیماری هایی که عامل میکروارگانیسم دارند ضعیف است.

شما روزانه یک عدد از لوسیون پیشگیری از جوش سیگل به همراه زل ضد جوش اورن بیوتک هفته ای دوبار و ژل پنژل هفته ای یکبار استفاده کنید.

شبها قبل خواب محلول اریترومایسین یک درصد بزنید و روزانه یبکبار از فوم آکنه لاین مای استفاده کنید.

هفته ای یک عدد نیز مولتی ویتامین مصرف کنیئچد و مولتی وتامینتان حتما حاوی ویتامین a باشد

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب اینها هیچ کدام در رده درمان قرار نمیگیرد و تب سنتی در مقابل بیماری هایی که عامل میکروارگانیسم دار ...

ممنونم عزیزم.امیدوارم ک جواب بده.قیمت این ژل هایی ک معرفی کردین چقدره؟

ممنونم عزیزم.امیدوارم ک جواب بده.قیمت این ژل هایی ک معرفی کردین چقدره؟

ژل سی گل د دریجی کالا ۴۰ هزار تومان و ژل اورین بیوتک حدود ۱۰۰ هزار تومان و بنزوئیل پروکسید یا پنژل ایرانی ۲۰ هزار تومان و خارجی ۶۰ هزار تومان است.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
سلام خوبین  ببخشید عکس پروفایلتون گلیه که همسر من برام هدیه گرفته بود من تو سایت گذاشتم.میخواس ...

سلام عزیزم من این تو گوگل گرفتم اصلا نمیدونستم خیلی خوشم ازش اومد ببخشید 

💗برا حامله شدنم و شفای مادر شوهرم صلوات دعا کنید مرسی💕
سلام عزیزم من این تو گوگل گرفتم اصلا نمیدونستم خیلی خوشم ازش اومد ببخشید 

من اینجا تو سایت گذاشته بودم از اینجا رفته گوگل 

خواهش میکنم اشکالی نداره 

فقط باعث شد به من شک کنن که منو شما یه کاربری هستیم که به نی نی یار گفتم تبرئه شدیم

من اینجا تو سایت گذاشته بودم از اینجا رفته گوگل  خواهش میکنم اشکالی نداره  فقط باعث شد ب ...

من اصلا ب اینش فک نکرده بودم عزیزم فک کردم اینا ک تو گوگل خودشون میزارن بازم شرمنده حلال کنید

نه بابا مشکلی نیس میگم فقط چون دوستم به کاربریم شک کرد مجبور شدم بهتون بگم.شرمنده

ن گلم خوشحال شدم گفتی خوش باشی دوستم گفت هم قشنگ مبارکت باشی ب خوشی استفاده کنی