2777
2789
عنوان

قند بارداری

180 بازدید | 10 پست

بچها قندم ۱۰۱ هست دکتر گفته قند داری باید دو باره ازمایش بدی دیگ حوصله سوراخ شدن با امپول رو ندارم

من بدبخت ویارم ترشه لب به چیز شیرین نمیزنم حتی چای هم بدون قند میخورم

موندم چی بخورم والا تا این قند کوفتی بیاد پایین

کسی پیشنهادی داره

اگه زحمت نیست و راضی هستی یه صلوات واسه من و نی نی بفرس

اگه بالا باشه دکتر خودش رژیم‌مخصوص میده

یه خون دادن ساده که چیزی نیست

حتما تحت نظر باشید

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

آخ گفتی منم همینجوری بودم نه هفته هستم هیچی نمیخورم یه روز خوبم یه روزم بالا دکتر گفته معرفی به پزشک غدد جهت مشاوره برای تجویز قرص متفورمین یا انسولین😣

وخدایی که به شدت کافی است....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند هفته ای؟ 

منم قند ناشتام 100 بود. یکساعت بعد کلوکز 240 و دو ساعت بعدش 140

منم چیزای شیرین نمی‌خوردم. دکترم متفورمین داد. خودمم تا جایی که امکان داره کربوهیدرات رو کم کردم. سبزیجات و گوجه و سبوس برنج هم زیاد میخورم

تقریبا روزی یدونه کدو رو هم خام میخورم. اینطوری قند ناشتام اومده زیر 95 و بعد غذام هم حداکثر 120 شده

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
آخ گفتی منم همینجوری بودم نه هفته هستم هیچی نمیخورم یه روز خوبم یه روزم بالا دکتر گفته معرفی به پزشک ...

وای😭اصلا موندم چی بخورم بهداشت میگه برنج و نون نخور پس چی بخورم من بیچاره

چند هفته ای؟  منم قند ناشتام 100 بود. یکساعت بعد کلوکز 240 و دو ساعت بعدش 140 منم چیزای شیرین ...

من هفته ۱۵ هستم عزیزم ببخشید میشه بگی چیارو پرهیز کردی؟و اینکه کدو رو همراه غذا میخوردی آب پز یا سرخ کرده؟

وای😭اصلا موندم چی بخورم بهداشت میگه برنج و نون نخور پس چی بخورم من بیچاره

منم همینطور هیچی هم دلم نمیخاد که بخورم امروز صبح با دستگاه اندازه گرفتم ۹۵ودو ساعت بعد صبحانه۱۱۵دوساعت بعد ناهار۱۵۵ نمیدونم چکار کنم دکترم کلی ترسوندم گفت که رو مغز بچه اثر میذاره.پنجم گفت برو ازمایشگاه دوباره آز بده وهفتم نوبت دارم پیش دکترغدد تا اونموقع میمیرم من مشکل تیروئیدم دارم

وخدایی که به شدت کافی است....
من هفته ۱۵ هستم عزیزم ببخشید میشه بگی چیارو پرهیز کردی؟و اینکه کدو رو همراه غذا میخوردی آب پز یا سرخ ...

من برنج و ماکارونی و سیب زمینی رو خیلی کم کردم. البته برنج سخته کم کردنش ولی من حجم بیشتری خورشت میریزم تو بشقابم که برنج کمتر بخورم. 

سبزیجات هم خیلی بیشتر از قبل میخورم. مخصوصا گوجه و کاهو. سبوس برنج رو میریزم توی ماست و میخورم

و روزی یدونه کدو سبز رو مثل خیار نمک میزنم و میخورم. 

روزایی که کدو میخورم قندم خیلی خوب میاد پایین. حتی اگه ناپرهیزی هم کرده باشم اونروز

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من برنج و ماکارونی و سیب زمینی رو خیلی کم کردم. البته برنج سخته کم کردنش ولی من حجم بیشتری خورشت میر ...

مرسی عزیزم

منم همینطور هیچی هم دلم نمیخاد که بخورم امروز صبح با دستگاه اندازه گرفتم ۹۵ودو ساعت بعد صبحانه۱۱۵دوس ...

تکرار ازمایش قند ک گلوکز میدن با دستگاهه یا خون میکشن