2777
2789
عنوان

گرم مزاجی

1310 بازدید | 19 پست

سلام دوستان کسی میدونه زنی که سرد مزاجه باید چی کار کنه یا به چه دکتری مراجعه کنه به جز گرمی جات که خورده و جواب نداده باید چی کار کنه چه دارویی بخوره؟اخه وقتی شوهر خیلی گرم مزتج باشه و زن سرد مزاج خیییلی بده و کم کم اثر بد رو زندگی میزاره خواهشا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسش داری؟ از لحاظ عاطفی راضی ازش؟؟۰خیلی وقتا سردی ما زنا بخاطر روحیمونه حتی نگرانی های کوچیک

خیلی وقتا دارو اخرین راه درمان اول به خودت و روحیاتت مراجعه کن 

اللهم عجل الولیک الفرج ❤
سلام  قبل از ازدواج اطلاعی نداشتید و بدون شناخت و بررسی چنین مسائلی وارد رابطه شدید؟  یا ...

میدونستم سرد مزاجم با شوهرمم چند سال همو میخواستیم الانم همه حوره باهاش راه میام اما خودم دارم اذیت میشم از یسری مسائل...

دوسش داری؟ از لحاظ عاطفی راضی ازش؟؟۰خیلی وقتا سردی ما زنا بخاطر روحیمونه حتی نگرانی های کوچیک خیلی ...

خیییلی دوستش دارم اصلا ژنمون سرد مزاجه مامانم اینا هم همینجورن اما چون شوهرم خیلی گرمه من دلم میخواد مثل خودش باشم

میدونستم سرد مزاجم با شوهرمم چند سال همو میخواستیم الانم همه حوره باهاش راه میام اما خودم دارم اذیت ...

خب یه سری مسائل اگر باعث اذیت شما میشه وبا اصل رابطه مشکلی نداری بهتره در مورد اون با شوهرتون صحبت کنیدکه علی رغم میل باطنی شما کاری را انجام نده.

خیییلی دوستش دارم اصلا ژنمون سرد مزاجه مامانم اینا هم همینجورن اما چون شوهرم خیلی گرمه من دلم میخواد ...

طب سنتی تو این مسائل خیلی جواب میده اما حتما پیشه متخصصش نه حرفای خاله زنکی چون اندازه ها خیلی مهمه انشالله جواب بگیری 

اللهم عجل الولیک الفرج ❤
اینا چیزی هستن ک باید قبل دوران نامزدی روشن بشه تا بعدش اثر منفی رو زندگی نذاره

عزیزم آخه من خودم میدونستم سردم میدونستم شوهرمم گرمه چند سال دوست بودیم اما اونقدر همو دوست داشتیم که به خوبی های دیگه ی هم فکر کردیم الانم من نمیزارم شوهرم کمبودی داشته باشه اما به قول شما چون سردم اون اثر منفی رو رو خودم داره میزاره

میدونستم سرد مزاجم با شوهرمم چند سال همو میخواستیم الانم همه حوره باهاش راه میام اما خودم دارم اذیت ...

متوجهم 

تناسب و هماهنگی انرژی و نیازهای بدن افراد قبل از ازدواج بسیار مهمه و مؤثر در ارتباط موفق.

میتونید در وهله اول به مشاوره خانواده مراجعه کنید فعلا لزومی به س.ک.س تراپی نیست. بعد از بررسی در صورت نیاز به س.ک.س تراپ معرفی میکنن

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩