2777
2789
اره میدونم منظورم این بود که به حسابش نمیریزن اگه مستقیم کرده باشه ولی کد بورسی نداشته باشه  ف ...

خودت سجام ثبت نامشون کن و شماره شباشو بزن توی سایت سجام.میاد به حسابش.البته هنوز تازه سیستم راه افتاده اگر همه شرکتهایی که توی بورس هستن همکاری کنن خوب میشه

اره میدونم منظورم این بود که به حسابش نمیریزن اگه مستقیم کرده باشه ولی کد بورسی نداشته باشه  ف ...

هیچی دیکه میمونه توی حساب شرکت اگر نگیره. حالا ان شاله بخاطر سهام عدالت هم شده سجام رو درست و حسابی روش کار کنن.توی عصر ارتباطات باشی و بخوای بری باتک سود بگیری زور داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت سجام ثبت نامشون کن و شماره شباشو بزن توی سایت سجام.میاد به حسابش.البته هنوز تازه سیستم راه افتا ...

اهان مرسی عزیزدل پس نیازی به احراز هویت اینا نیس اخه سجام یادم احراز هویت کردن وقتی خودم ثبت نام میشدم

کاربری دست دونفر
اهان مرسی عزیزدل پس نیازی به احراز هویت اینا نیس اخه سجام یادم احراز هویت کردن وقتی خودم ثبت نام شدن

اره خب.اونموقع‌که‌من کد گرفتم احراز هویت نبود.سجامم نبود. سجام رو اوردن فقط بخاطر همین سودهای مجمع. دوسال گذشت هنوز تازه دارن راهش میندازن. والا یه اگهی از ومهان دیدم نوشته بود اگر به سجام شماره شبا داده باشین میریزیم بحساب.‌نمیددنم دقیق والا. هنوز که هیچ پولی از سجام جابه جا نشده