2777
2789
دقیقا منم مثل تو موندن حالا چه خاکی تو سرم کنم کاش میشد تغییر بدیم آمار کسایی که آزاد کردن خیلی کمه ...

اعه پس منم دست نزنم بهتره انگار

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم مثل تو موندن حالا چه خاکی تو سرم کنم کاش میشد تغییر بدیم آمار کسایی که آزاد کردن خیلی کمه ...

من بابام کد نداره ولی ازاد کردم براش که در اختیار خودش باشه این چه حرفیه اخه

کاربری دست دونفر

در اختیار خودش باشه  قضیه ش چطوره؟

دیگ براش سود نمیاد؟

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛

نمی‌دونم والله میگن اینجوری که نبریم بورس باید ضرر بدیم هر کی رو میبینم میگن دست نزنیم آزاد نکنین

نه بهش سود نمیدن چون دست خودش دیگه  ولی اگه خواست بفروشه میتونه کد بورسی بگیره یا شاید بانکا هم ...

چرا عزیزم. سود میدن ولی مثل قبل یکجا و یه باره نمیریزن بحساب. همه شرکتهایی که سهامشونو داریم مجمع سالیانه دارن و سالی یکبار سود تقسیم میکنن و هرکس که مستقیم کرده باید بره سجام ثبت نام‌کنه و شماره شبای بانک رو ثبت کنه میریزن بحساب ولی هرشرکت جدا جدا میریزه و یکجا ۱۰۰ تومن نمیریزن

چرا عزیزم. سود میدن ولی مثل قبل یکجا و یه باره نمیریزن بحساب. همه شرکتهایی که سهامشونو داریم مجمع سا ...

اره میدونم منظورم این بود که به حسابش نمیریزن اگه مستقیم کرده باشه ولی کد بورسی نداشته باشه 

فقط یه سوال اگه نداشته باشه ولی مستقیم کرده باشه نریزن اون پول چی میشه؟ چون من مال بابامو انجام دادم ولی فک نکنم بتونه بره کد بگیره گفتم مستقیم براش بهتره شاید حالا یه روزی گرفت یا بانکا ازش خریدن

کاربری دست دونفر
نمی‌دونم والله میگن اینجوری که نبریم بورس باید ضرر بدیم هر کی رو میبینم میگن دست نزنیم آزاد نکنین

اتفاقا خیلی سهمای خوبی داره عدالت چرا ضرر کنین نخواستینم نگه دارین میتونین بیاین بورس بفروشین ولی خب بیشترش بنیادی عالی دارن واسه بازنشستگی خیلی خوبه

کاربری دست دونفر