Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊 با تشکر
بستگی داره اعتیاد چقدر باشه ببخشیدا صایع باشه یا نه من عموی همسرم اعتیاد داره ولی اصلا اصلا معلوم نیست بنظرم نیازی نیست کسی بدونه،،ولی بعضیا خوب معلومه باید بگن
بستگی داره اعتیاد چقدر باشه ببخشیدا صایع باشه یا نه من عموی همسرم اعتیاد داره ولی اصلا اصلا معلوم نی ...
میدونی با گذر زمان بیشتر میشه.شاید الان کم باشه اما عین سیاهچاله با گذر زمان بیشتر میشه. واقعا نمیتونم ببخشمش.ماها همه از نظر ادب و ظاهر و تحصیلات و کار و اخلاق و رفتار واقعا خوبیم خواستگار هم خیلی داشتم و خاستگاه خوب اما خیلیا رو چون نمیخواستم وارد زندگیم بشن و از این قضیه سر در بیاره رد کردم. خیلی دلم میخاد ازدواج کنم اما بخاطر همین ماء مطمینم موردی خوب میکشن عقب. از نظر مالی مشکل نداریم ولی همین کار پدرم اعتبار و فرهنگمون رو برده زیر سوال
بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊 با تشکر
یه جور احترامه برا مهمونه ،،بیشتر پیرمردا.ولی خب هست دیگه چه میشه کرد
میدونی با گذر زمان بیشتر میشه.شاید الان کم باشه اما عین سیاهچاله با گذر زمان بیشتر میشه. واقعا نمیتو ...
بابات معتاده واقعا؟؟؟یا اگه جمع بشن میکشه؟؟؟ا
اگه معتاده ترکش بدین چون واقعا زندگیو داغون میکنه