2777
2789
عنوان

پدر معتاد

365 بازدید | 15 پست

سلام

خانوما که پدر معتاد داشتن. توخاستگاری گفته بودید؟چی گفتید و چطور؟  واکنشش چی بود؟ الان به روتون میره و بابتش سرزنش تون کنه؟ 

آگه کسی بخاطر این موضوع خاستگاریش بهم خورده چطور کنار اومده

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

معتاددچی؟؟؟؟‌ماه تو مهمونیامون میکشن همه 

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره اعتیاد چقدر باشه ببخشیدا صایع باشه یا نه من عموی همسرم اعتیاد داره ولی اصلا اصلا معلوم نیست بنظرم نیازی نیست کسی بدونه،،ولی بعضیا خوب معلومه باید بگن 

بستگی داره اعتیاد چقدر باشه ببخشیدا صایع باشه یا نه من عموی همسرم اعتیاد داره ولی اصلا اصلا معلوم نی ...

میدونی با گذر زمان بیشتر میشه.شاید الان کم باشه اما عین سیاهچاله با گذر زمان بیشتر میشه. واقعا نمیتونم ببخشمش.ماها همه از نظر ادب و ظاهر و تحصیلات و کار و اخلاق و رفتار واقعا خوبیم خواستگار هم خیلی داشتم و خاستگاه خوب اما خیلیا رو چون نمیخواستم وارد زندگیم بشن و از این قضیه سر در بیاره رد کردم. خیلی دلم میخاد ازدواج کنم اما بخاطر همین ماء مطمینم موردی خوب میکشن عقب. از نظر مالی مشکل نداریم ولی همین کار پدرم اعتبار و فرهنگمون رو برده زیر سوال

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
زنداداش من باباشو نگفت بعدها فهمیدیم اگه میگفت بهتر بود ولی کاری نکردیم

اگه میگفت نمیگرفتیدش؟

تریاک

ببین اونا جنبه اشو دارن یا نه...

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
چقدر بد😔

یه جور احترامه برا مهمونه ،،بیشتر پیرمردا.ولی خب هست دیگه چه میشه کرد

میدونی با گذر زمان بیشتر میشه.شاید الان کم باشه اما عین سیاهچاله با گذر زمان بیشتر میشه. واقعا نمیتو ...

بابات معتاده واقعا؟؟؟یا اگه جمع بشن میکشه؟؟؟ا

اگه معتاده ترکش بدین چون واقعا زندگیو داغون میکنه

بابات معتاده واقعا؟؟؟یا اگه جمع بشن میکشه؟؟؟ا اگه معتاده ترکش بدین چون واقعا زندگیو داغون میکنه

عزیزم مگه به حرف ما میکنن. اگه به فکر ما بود اصلا نمرات سمتش