2777
2789
عنوان

بورسی ها بیاین لطفا

160 بازدید | 25 پست

سلام🙌

چنتا سوال داشتم😩

یادگرفتن بورس کار سخت و پیچیده ایه؟

میتونم بدون کلاس و هزینه یاد بگیرم؟

کانالی هس که اموزش بده صفر تاصد؟

شما چطوری خبره شدین؟

چقد طول کشید؟

با چقد شروع کردین؟

ضرر هم دادین؟

خیلی سوال بود ببخشید😩😟😘

🪷🌈💖@ninimod.sismooni اکسسوری کودک💖🪷🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر سوال چند نمره داره؟😟😓😅

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

میتونی از سایت ها و کانال ها یاد بگیری بدون اینکه کلاس حضوری بری

من با عرضه اولیه شروع کردم و نه تا حالا ضرر نکردم البته سهام هایی که منفی شدن یه مدت قطعا داشتم ولی سبد سهامم درکل مثبت بوده

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

اسون ک نیست ولی نشدنی هم نیست

تمرین لازم داره

هر روزم باید دنبال یادگیری باشی

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

دوره پرایس اکشن

ایران بورس انلاین خوبه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

تاپیکای کاربر @بابا_حجت میتونه کمکت کنه😊

ننه یه صلواتم بفرست واسه حاجت دلم😪

پسربچمون قهر کرده باهام دعا کن لجبازیو بذاره کنار برگرده😍😅

تاپیکای کاربر @بابا_حجت   میتونه کمکت کنه😊 ننه یه صلواتم بفرست واسه حاجت دلم😪 پسربچمون ق ...

مرسی عزیزم

سر میزنم حتما

صلوات هم فرستادم🤗😘

🪷🌈💖@ninimod.sismooni اکسسوری کودک💖🪷🌈