2777
2789
عنوان

شیر اینفاترینی

221 بازدید | 5 پست

خانوما بچم ۶ ماهشه وزن اصافه نکردا از ۵ ماهگی و برعکس این ماه کمم کرد 

هم شیر خشک میخوره هم شیر خودم چند بار فرتی و شیر برنج درست کردم بعد از ۱۰ روز علائم الرژی ۷ودشو نشون داد .خیلیییی بیقرار فقط گریه میکرد .بینیش کیپ شد .تنون بدنش دون دون شد .

الان ب نظرتون ممکنه ب اینفاترینی هم آلرژی داشته باشه؟اما از همون نوزادی شیرخشک اپتامیل خورده 

**پسرم تمو‌م دنیامه**

اول باید آلرژیش درمان بشه 

مواد غذایی آلرژن ممنوع 

بعدم چرا شیر برنج دادی 

شیر خودش اولین آلرژی زاست

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول باید آلرژیش درمان بشه  مواد غذایی آلرژن ممنوع  بعدم چرا شیر برنج دادی  شیر خود ...

چجوری باید درمان بشه آلرژیش؟

**پسرم تمو‌م دنیامه**
چجوری باید درمان بشه آلرژیش؟

سلام لطفا جواب بدین دختر من دقیقا مثل بچه شما وزن گیریش از ۴تا ۶ ماه خیلی افت کرده شما فهمیدین مشکلش جی بود ؟منم شیر خودم و شیر خشک می خوره چی کار کردین؟ اینفاترینی دادین ؟

سلام مامانا من برای پسرم شیر اینفاترینی از داروخانه پیدا کردم با قیمت ۵۰/۰۰۰ تومان خریدم ۵۰ تا ولی پسرم شیشه شیر نمیخوره نمیتونم بهش بدم تصمیم گرفتم بفروشمش حداقل نی‌نی های دیگه استفاده کنن اگر کسی خواست من در خدمتم

09375960448 زلفی