2777
2789

۱۵ روز به پریود دقیقا تخمکگذاریه 

خیلی احتمالش بارداری زیاده

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

۱۵ روز به پریود دقیقا تخمکگذاریه  خیلی احتمالش بارداری زیاده

اوااا اخه دکتر ب من گفته بود از پریود ک تموم میشی روز هفتم ک تموم شدی اونروز روزه تخمک گذاریههه

ببخشید استارتر منم ی سوال دارم با اجازت  کسی که یک هفته ب پریود مونده چی اگه  رابطه بد ...

احتمالش هست ولی نسبتا کم.تخمک ۷۲ساعت در بدن زنده می مونه،اگه تو این مدت با اسپرم برخورد کنه احتمال لقاح هست.

کلا تویه ماه مگ چند بار تخمک گذاری میشه?

یه بار،۱۴ روز بعد از تخمک گذاری اگه لقاح صورت نگیره پریودی اتفاق میفته.در حالت نرمال دوره ها ۲۸ روز به ۲۸روز هست،مثلا امروز که پریود شدی،۱۴روز بعدش تخمک گذاری می‌کنی و تخمک ۲ الی ۳ روز تو بدن زنده هست اگه تو این زمان با اسپرم برخورد کنه امکان داره باردار بشی،اگر نه،۱۴ روز بعد پریود میشی،حالا شما حساب کن روز ۱۴تخمک گذاری کردی و از همون شب یا فردا یا پس فردا نزدیکی بدون جلوگیری داشتی،بهترین زمان برا بارداری بوده چون هنوز تخمکت تو بدنت هست و زنده است.البته برا همه دوره ها ۲۸روزه نیست

یه بار،۱۴ روز بعد از تخمک گذاری اگه لقاح صورت نگیره پریودی اتفاق میفته.در حالت نرمال دوره ها ۲۸ روز ...

خیلی عالی توصیح میدی عزیزم مرسی ک ب این خوبی برام گفتی فقط شرمنده یسوال دیگ رابطه قبلی پنج روز قبل بود یکیم دیروز بود من الان میخوام ببینم کی بی بی بزنم معلوم میشه چون نمیدونم از باره اول بوده یا دوم کدومش اثرگذار بوده براهمون ازمایش خون چی ?فک میکنم ازمایش همین الانم برم جوابو دقیق میده درسته?

خیلی عالی توصیح میدی عزیزم مرسی ک ب این خوبی برام گفتی فقط شرمنده یسوال دیگ رابطه قبلی پنج روز قبل ب ...

آزمایش ده روز بعد از رابطه احتمال داره درست جواب بده ولی فعلا تا روز موعدت صبر کن،بی بی چک بعد از اینکه از موعدت عقب انداختی نشون میده.نترس تا روز موعد اتفاق زیاد مهمی نمیفته،اگه لقاح صورت گرفته باشه فعلا بعد از موعدت میره تو دیواره رحم جا بگیره،اندازه سره سوزن هم هست.