2777
2789
عنوان

سایت دیوار

124 بازدید | 13 پست

به نظرتون اگه آگهی کنیم قیمت خوبم بدیم چقدر طول میکشه یه جنس فروش بره؟

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو روزه اگهی کردم یه تعدادی لباس و وسایل رو

ولی فقط برای یکی از لباسا دو سه تا پیامک و یه تماس داشتم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

من زدم یه روز نبود به فروش رفت

کاربرای عزیز میخواین تبادل نظر کنید پس توهین ممنوع...طرز حرف زدن هرکس شعور وشخصیت خودشو نشون میده .....درسته اسمش نی نی سایته منظورش حضور بچه های 12ساله نیستاااا!!😎😎نظر من طرز تفکر خودمو نشون میده پس حق توهین به هیچ کدوم از حرفامو ندارید...خوبه مسواک شعورش میرسه مال یه نفر باشه اما بعضی ها نه😏😏،،بعضی هاتاپیکاشون واقعا مسخره اس حالمو بدمیکنه چیه میزارین!!دوس پسرم کات کرد،جاریم لباس خریده،مادرشوهرم بم گفت...،،دلم میخواد....داشتع باشم با دوس پسرم🙄🙄🙄🤐🤐🤐این اخری دیگه فاجعه بوددد...........خداحافظ مسجد سلیمانم خداحافظ قلب کشور خداخافظ ازتو فقط یک اسم ماند خداحافظ شهری که طلای سیاه داره فووران میکنه روستاهاش وشهرک های اطرافش هنوز گاز کشی نشدن،،،خداخافظ خوزستانی که هیچ اهمیتی برا اون بالایی ها نداری پاش که برسه لوله اب میزارن و به همون رودت هم رحم نمیکنن خداحافظ ابادان خداحافظ شهر خونگرم ها....دیگه نمیام تااااا31مرداد ماه خداحافظ 💖💟💖💟...اهای رفیق تو که به دین اسلام معتقد نیستی مجبور نیستی درموردشون اینجا نظرات کودکانه خودتو بگی وباعث تعطیلی تاپیک بشی 
قیمت خوب باشه زود فروش میره

زود یعنی چقدر

الان دو روزه

قیمتامم خوبه

چی رو میخای آگهی کنی 

برادرشوهرم ماشینو آگهی کرده بود مدام زنگ میزدن و فق قیمت میگرفتن عاخرم ب فروش نرف😐

بش گفتم تاحالا ناراحتت کردم؟🤔 گف: آره😐 گفتم: کی🤔🙁 گف وقتایی ک ناراحت بودی😁😍

یه برنامه ای هست به نام کمدا . از تو بازار  دانلودش کن. فروش لباس و کفش و.... هست.دوستم خیلی چیزاشو اونجا فروخت

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
نزار يه مشت مريض جنسي ريخته ديوار  من اگهي گذاشتم برا جا كفشي  اينقدر پياماي درخواست جنس ...

دقیقا، برای منم پیش اومد، حالا اومده بودم شماره مامانم رو گذاشته بودم ، بیچارش کردن بسکه حرفای ناجور زدن بهش

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید