2777
2789
عنوان

کیک پزی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 28 پست

دستورای عالی میخوای از برنامه سراشپز پاپیون بردار😊

پف کیک هم با بکینگ پودر تازه و سالم هستش

سوالم در مورد کیک داشتی بپرس

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

شما ارد عادی هم برداری چندین بار الک کنی و در اخر هم که میخوای بریزی تو مواد تر  الک کنی و بریز ...

ارد معمولی سنگینه حرفتون درسه باید الک کنیم چندین بار 👌👌👌

بله گلاب و وانیل میزنم الان ی عزیزی گفتن که وانیل مایع یا همون اسانسشو بزنم بهتر از پودرشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اردتو سه بار الک کن همیشه من کیک با ارد گندم نونوایی هم درست میکنم پف میکنه زیاد مهم دستوریه ک است ...

بعد گازفرمون خراب شده 

میخام با فر دستساز درست کنم ی بار درست کردم خوب شد خداکنه ایندفعه هم خوب بشه تا گازمونو درست کنیم

درست میکنم ی زره هم خودم نمیخورم ولی دوست دارم درست کردنشو با اینکه اصلا اهل کیک اینا نیستم بیشتر ترشی خورم

پیج دارن؟

برنامه اندروید هستش

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بعد گازفرمون خراب شده  میخام با فر دستساز درست کنم ی بار درست کردم خوب شد خداکنه ایندفعه هم خو ...

منم فقط برا همسرم درست میکنم. خودم دوس ندارم زیاد

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
سر کوچمون نون فانتزی میفروشه اونجا ارد شیرین یپزی داره موندم سه صفر بخرم یا از اوناج تهیه کنم

لوازم قنادی ها هم دارن

سه صفر یا ارد نونوایی فنتزی یکی هستش

چند تا اسم داره

از لوازم قنادی بخری ارزون تره تا از سوپرمارکت