شما ارد عادی هم برداری چندین بار الک کنی و در اخر هم که میخوای بریزی تو مواد تر الک کنی و بریزی خوب میشه من اینجوری کیک درس میکنم
برای بوی تخم مرغ هم میتونی از وانیل استقاده کنی
یا گلاب
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
آرد سفید قنادی،مخصوص شیرینی پزی،تخم مرغاتو زرده و سفیده جدا هم بزن و خوب کف کنه،بعد آرد و حتما بابکینگ پودر و وانیل سه بار الک کن،بعد آرد و ریختی داخل موادت باهمزن نزن با قاشق یا لیسک هم بزن
اینجا چندبار شنیدم خامه کولاک بهتره
پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️
من کیک با ارد گندم نونوایی هم درست میکنم پف میکنه زیاد
مهم دستوریه ک استفاده میکنی بی نقص باشه
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
کیک چای +آشپزخانه کوچک من رو سرچ کن .......بسیار کیک پوک و عالیه(من به جای چایی اب جوش میریزم)
خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین