2777
2789
عنوان

یک میلیون پول

135 بازدید | 14 پست

دوستان من دانشجوام امسال در طول دو ترمم تونستم یه تومن پول پس انداز کنم. به نظرتون تو این وضعیت و شرایط پول رو همینجوری نگه دارم بهتره یا تبدیلش کنم به دلار؟ چون نوسانات دلار زیاده دو دلم ممنون میشم راهنمایی کنید 😊🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بعد چند سال زندگی تونستم یه تومن چس انداز کنم اونم ب زور اخه پول دستم خیلی میاد اما میرم فوری لب ...

من بیست درصد از پولی که دستم میومد رو کنار میذاشتم بقیشو خرج میکردم... الان میدونم این یه تومن رو اگه یه کاریش نکنم وسوسه میشم خرجش کنم اینم که ارزش پول داره کم میشه میترسم همینجوری راکد نگهش دارم!

سهام بخرعالیه.من قبل عید2تومن داشتم الان شده 10تومن

هیچ اطلااااعاتی از سهام و اینا ندارم میترسم برم بدترش کنم😐 خیلی ریسک بدیه اطلاعاتتون رو از کجا آوردین؟

هیچ اطلااااعاتی از سهام و اینا ندارم میترسم برم بدترش کنم😐 خیلی ریسک بدیه اطلاعاتتون رو از کجا آورد ...

من اینجا با ی آقایی آشناشدم کارشناس بورسه بهم یاددادو الانم میگه چی بخرم خداروشکرهمش سودکردم