2777
2789
عنوان

خیانت

192 بازدید | 17 پست

وای بچه ها صبح یه تاپیک زدم بین دو نفر کی و انتخاب کنم 

اون دومی کلا ۳ روز بود میشناختم چیزی بینمون ننبود ولی یارو خیلی جدی گرفته بود من عین خیالم نبود    تازه ۳ روز دست و پا شکسته که سر همش کنی شااید بشه یک روز و نصف اونم از رو ترحم جوابش و میدادم

ولی اون اولی و خیلی دوست داشتم و عاشقش بودم و مدت زیادی باهاش بودم یه چیز تک بود واسم 😞

صبح که تاپیک زدم رلم(همون که گفتم خیلی تک بود واسم و عاشقشم) دید و خیلی ناراحت شد تو واتس پیام داد اونی که همشهری هستش بهتره...

بعدم بلاکم کرد...

بچه ها بهم توحین نکنید من اگر تو چت تصادفی رفتم با این یارو آشنا شدم به خدا به عشقم گفته بودم در جریان بوده هیچ چیز ازش مخفی نکردم

الان من خیانت کردم؟چکار کنم عشقم برگرده؟من عشقم و با دنیا عوض نمیکنم 😞

نمیخوام از دستش بدم نمیخوام فکر کنه کسی بهش ترجیه دادم والا به کی به کی حالا میگم ازشون سرم ولی از همونی که ازم ناحت شده خیلی هم پایین ترم😞نه جهنم هم سطح 

واقعا نمیدونم چکار کنم😞اشتباه کردم

طرف خودش تو سایت نیست ولی کلا تاپیک هام و میخونه همیشه 😞

هِی خدا....

کاشکی اون تاپیک نمیزدم

کاشکی نی نی یار میومد حذفش میکرد زود تر

نمیدونم...

فقط میدونم الان پیش خدا توبه کردم اگر برگرده جز اون به هیچ احدی یه تک نگاه هم نمیکنم دیگه هم تو این چر تو پرتا نمیرم...😞من فقط اون و دوست دارم

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسم دعا کنید که برگرده 😞خیلی دوستش دارم 

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

آخه چرا به شوهراتون . دوستاتون میگین ک اینجایین من در عجبم😒

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐
فکر کنم این تاپیکم دوباره زدی که عشقت ببینه  درسته ؟😅😅😅

اگر ببینه یا نبینه مهم نیست فقط برگرده😞دید دید ندید هم کاشکی یکی یه راهی بهم بده بتونم برش گردونم 

راستی عشقت مگه اینجا عضوه؟!!

نه نیست ولی کلا پیگیر کارهای من هست همیشه خیلی دوستم داره البته الان نمیدونم هنوز دوستم داره یا نه

چه عشق بیکاری داری تو نی نی سایت میچرخه

نه اینجوری نگو این چه حرفیه اتفاقا کار خوبی میکنه بعدم زیاد اینجا نمیاد تازه به منم میگه نیا میاد تاپیک های من و میبینه اکثرا