دوستان عزیز سلام
در مورد نتورک پنبه ریز میخواستم صحبت کنم باکسانی که با این سیستم آشنایی ندارند و پرزنت شدن
میخواستم بگم گول عقبه ی کمپانیِ پنبه ریز و نخورید و وارد این سیستم کثیف هرمی که اسمش و گذاشتند بازاریابیِ شبکه ای نشید
تمام لیدرهای اپلاین این کمپانی کثیف و میشناسم
که تو جلسات بلوف میزنند ما همگی یک خانواده ایم ولی درواقع به چشم اسکناس میبیننتون،خداروشکر میکنم که از این سیستم بیرون اومدم و ضرر زیادی ندیدم و جنس هارو هم فروختم
ولی توصیه میکنم به هیچ عنوان وارد سیستم پنبه ریر نشید،جنس های پنبه ریز به خصوص لدورا مرغوب هستند ولی بشددت سیستم کثیفیِ اینجا که بهت یاد میدن مردم و خر کنی و با توجه به نقطه ضعفشون (به اصطلاح میگن نقطه ی آخ)باعث بشی بیان تو شرکت زیر مجموعه ات بشن،اگرم مثل من مخالفت کنی با کارشون عین کنه بهت میچسبن
الان عین ویرووووس کرونا این سیستمشون و پخش و گسترده کردن بخصوص با این حربه وارد میشن که کار سنتی الان رو به شکسته تجارت الکترونیک رو انجام بدین که پیشرفت کنید و پولدار بشید روز اول تاکید کردم که من تمیخوام زیر مجموعه بگیرم فقط تو بخش اموزش محصولات و پوست و مو و مشاوره ی پوست و مو و خرید و فروش فعالیت میکنم ولی اذیتم کردنک زیر مجموعه بیارم و علنا زیر حرفشون زدن،اگه پرزنتتون کردن و گفتن معلوم نیست بیای تو سیستم باور نکنید میخوان با دست پس بزنن با پا پیش بکشن
در آخر لعنت به جایی بیاد که منی که با ۱۹سال سن دلم میخواد مستقل باشم و از بابام پولِ توجیبی نگیرم و اهل تیغیدن هم نیستم دوست دارم در کنار درس و کلاسم کار کنم با وجود مهارت هام به خاطر سنم استخدامم نمیکنن که دردسر نشه و به سیستم کثیف شرکت هایی مثل پنبه ریز،بیز،بادران و ....پناه میاری و اذیتتم میکنن اگه خواستین برید پنبه ریز فقط و فقط کلاس های اموزشیشون ک رایگانِ رو بگذرونید و به بهانه ی اوردن مدارکتون برید و به اصطلاح بپیچونیدشون چون عین چسب دوقلو هستن حتی تو کرونا هم شرکت کوفتیشون و نبستن تا موقعی ک وضع افتضاح شد و اجبارا یک مدتی بستن دفترو
میدونم تایپیکی که این همه نوشتم بازدیدش قابل مقایسه با تایپیک حال خواهرشوهرمو گرفنم و مادر شوهرم اله و جاریم بله نیست ولی اگه حتی یک نفر و بتونم اگاه کنم خوشحال میشم
پ.ن:نتورکر های عزیز با همه احترامی که براتون قائلم محبت کنید منو فالو نکنید،حل ابجکشن نزنید و نخواین منو تخلیه اطلاعاتی کنید و جمله ی کلیشه وارانه ای که بهتون یاد دادن(تو این مدتی که نتورک کار نکردی خودت چیکار کردی که به رفتنت/کار نکردنت افتخار میکنی)و برامننویسید