2777
2789
عنوان

نتورک پنبه ریز

33257 بازدید | 69 پست

دوستان عزیز سلام

در مورد نتورک پنبه ریز میخواستم صحبت کنم باکسانی که با این سیستم آشنایی ندارند و پرزنت شدن

میخواستم بگم گول عقبه ی کمپانیِ پنبه ریز و نخورید و وارد این سیستم کثیف هرمی که اسمش و گذاشتند بازاریابیِ شبکه ای نشید

تمام لیدرهای اپلاین این کمپانی کثیف و میشناسم

که تو جلسات بلوف میزنند ما همگی یک خانواده ایم ولی درواقع به چشم اسکناس میبیننتون،خداروشکر میکنم که از این سیستم بیرون اومدم و ضرر زیادی ندیدم و جنس هارو هم فروختم 

ولی توصیه میکنم به هیچ عنوان وارد سیستم پنبه ریر نشید،جنس های پنبه ریز به خصوص لدورا مرغوب هستند ولی بشددت سیستم کثیفیِ اینجا که بهت یاد میدن مردم و خر کنی و با توجه به نقطه ضعفشون (به اصطلاح میگن نقطه ی آخ)باعث بشی بیان تو شرکت زیر مجموعه ات بشن،اگرم مثل من مخالفت کنی با کارشون عین کنه بهت میچسبن

الان عین ویرووووس کرونا این سیستمشون و پخش و گسترده کردن بخصوص با این حربه وارد میشن که کار سنتی الان رو به شکسته تجارت الکترونیک رو انجام بدین که پیشرفت کنید و پولدار بشید روز اول تاکید کردم که من تمیخوام زیر مجموعه بگیرم فقط تو بخش اموزش محصولات و پوست و مو و مشاوره ی پوست و مو و خرید و فروش فعالیت میکنم ولی اذیتم کردن‌ک زیر مجموعه بیارم و علنا زیر حرفشون زدن،اگه پرزنتتون کردن و گفتن معلوم نیست بیای تو سیستم باور نکنید میخوان با دست پس بزنن با پا پیش بکشن

در آخر لعنت به جایی بیاد که منی که با ۱۹سال سن دلم میخواد مستقل باشم و از بابام پولِ توجیبی نگیرم و اهل تیغیدن هم نیستم دوست دارم در کنار درس و کلاسم کار کنم با وجود مهارت هام به خاطر سنم استخدامم نمیکنن که دردسر نشه و  به سیستم کثیف شرکت هایی مثل پنبه ریز،بیز،بادران و ....پناه میاری و اذیتتم میکنن اگه خواستین برید پنبه ریز فقط و فقط کلاس های اموزشیشون ک رایگانِ رو بگذرونید و به بهانه ی اوردن مدارکتون برید و به اصطلاح بپیچونیدشون چون عین چسب دوقلو هستن حتی تو کرونا هم شرکت کوفتیشون و نبستن تا موقعی ک وضع افتضاح شد و اجبارا یک مدتی بستن دفترو

میدونم تایپیکی که این همه نوشتم بازدیدش قابل مقایسه با تایپیک حال خواهرشوهرمو گرفنم و مادر شوهرم اله و جاریم بله نیست ولی اگه حتی یک نفر و بتونم اگاه کنم خوشحال میشم

پ.ن:نتورکر های عزیز با همه احترامی که براتون قائلم محبت کنید منو فالو نکنید،حل ابجکشن نزنید و نخواین منو تخلیه اطلاعاتی کنید و جمله ی کلیشه وارانه ای که بهتون یاد دادن(تو این مدتی که نتورک کار نکردی خودت چیکار کردی که به رفتنت/کار نکردنت افتخار میکنی)و برام‌ننویسید

عزیز بیزم همینطوره پس چرا جمشون نمیکنن

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاملا درستتتت

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

کاملا باهاتون موافقم👌

متاسفانه کسانی که وارد این سیستم میشن، یه جوری مغزشون رو شست و شو دادن که هیچ جوره زیربار نمیرن!

رویای ثروت بی نهایت و ماهی 200 میلیون در ماه!!

دوست من رفت و افسردگی گرفت متاسفانه و اومد بیرون

ولی هنوزم قبول نمی کنه این کار مورد داره!

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
عزیز بیزم همینطوره پس چرا جمشون نمیکنن

عزیزم تمام این شرکت ها مالیات میدن تا مادامی که مالیات میدن جمع نمیشن

اجناس پنبه ریز ۹درصد مالیات بر ارزش افزوده داره

شرکت تلفیق هنر و چندروز پیش بستن یا گلد کوئست و گلد مایندم سالها پیش بستن چون مالیات نمیدادن و محوز فروش داشتن ولی مجوز بازاریابی شبکه ای (زیرمجموعه گرفتن)نداشتن هرچیزی یک تاریخ مصرفی داره اینام بعد ها جمع میشن و یک شرکت یا روش جدید برای گول زدن ملت میسازن و راهشون و ادامه میدن

آفرين من هميشه ميگم نتورك فقط كلاه برداريه ماتوفاميل خيلياروداشتيم كه توبادران وپنبه ريزكلي پول ازدست دادن حالام يه چيزجديد الم كردن به اسم تلفيق توكارصنايع دستين يعني مغزآدموميخورن

❤️🍭🍡👸🔥🌟💚💙💎

وای وایی من دوسال زجر کشیدممم چقدر ب شوهرم گفتم نروووو دروغه رفت و اخرم ضایع شد

حتی با جاریمم بحثمون شد وااااای خداااا

تو رو جان کسی ک دوس دارید سمت این شرکتا نرید اصن ک پشیمون میشید و زندگیتون میپاشه از هم

مخصوصا بادران و بیز 

آفرين من هميشه ميگم نتورك فقط كلاه برداريه ماتوفاميل خيلياروداشتيم كه توبادران وپنبه ريزكلي پول ازدس ...

دقیقا روز اول گفتم میخوام بیام فقط برای خرید و فروش جزئی و استفاده ی شخصی گفتن بیا بعد یکمدت اذیت کردن هر موقع هم حرفی بزنی‌جمله ی کلیشه ایشون و برای گول زدنت استفاده میکنن( منم مثل تو فکر میکردم )به اصطلاح بهش میگن 3fبعنی همذات پنداری