دکتر نگفت خود به خود سوراخ پر میشه؟چند ماهشه الان؟
خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
نه مشکل حرکتی ندارن بعضیا به مرور پر میشه سوراخش بعضیا هم تا دو یا سه سالگی اگه پر نشد عمل میکنن خوب میشه فقط تو گرما و اینا نباید برن دیگه دکتر خودش میکه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ن ما داشتیم همه چی نرمال بود خداروشکر فقط گاهی میرفتن بیمارستان شهید رجایی تهران فک کنم دکترش اونجاس نمیدونم مثل اینکه ممکمه بعدا جوش بخوره ولی ن مشکل حرکتی داشت ن حالش بد بود خداروشکر البته😁
از هم سن و سالاشم شیطون تره🤭
پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨. •دُختِ پَروانهِ🦋 •اُردیبهشتی🌿 •مُتاهِل💍
ما دوتا داشتیم یکیشون کم بود فقط باید دارو مصرف کنه ولی از یکیشون زیاد بود عملش کردن خوب نشد حالا قلبش بزرگ شده میگن باید پیوند بشه واسش دعا کنید دکتر گفته عملش خیلی سنگینه😔
🔮💜خدایا دوستت دارم🔮💜اگه امضامو میبینید یه صلوات بفرستید برام💙
یکسال دوتا بود یکیش پر شده ولی خیلی تنبله اصلا تکون نمیده خودشو
پس انشااله اونیکی هم پر میشه
فک نکنم ربطی به راه رفتن داشته باشه
بعضی از بچه ها دیر راه میوفتن
ولی یکسال هم واقعا زوده دختر من۱۴ماهگی کامل تونس راه بره
خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
همزمان با همسناش هیییچ مشکلی نبود فقط نباید خیلی ناراحت میشد استرس میگرفت سر همین خیلی لوس شد سر همین لوس شدنش پدددددر مارو دراورد ینی ی چی میخواست نمیرسید بهش خودشو میکوبید درو دیوار🤦🏻♀️😐
خدایی نکرده اگه اطرافیانتون کسی این مشکلو داشت شما مراقب باشید ب این مشکل برنخورید❤
پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨. •دُختِ پَروانهِ🦋 •اُردیبهشتی🌿 •مُتاهِل💍