2777
2789
عنوان

زودرنجی

93 بازدید | 11 پست

بچه ها شمام همچین حسی دارین ؟

من برا حرف دیگران زودی ناراحت میشم.کلی غصه میخورم خودمو اذیت میکنم 

درمانی داذه تو روانشناسی ؟

تعداد رای : 9
نظرسنجی
بله
8
88%
نه
1
11%
خوشبختی جوونا صلوات ☺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله متاسفانه 😪😪😪 همیشه هم اذیت میشم 😪

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
بله متاسفانه 😪😪😪 همیشه هم اذیت میشم 😪

من خیلی اذیت میشم.نمیتونم عین خودشون تیکه بندازم مِکه رک.جواب بدم که نمیدم.داغون میشم قشنِ

خوشبختی جوونا صلوات ☺
چیکار کنیم.من برا همین.کلی اذیت میشم تیکه انداختن هم بلد نیستم الکی خودمو داعون میکنم

من فقط از دست شوهرم زود ناراحت میشم و همین باعث میشه ک سرد بشم...😔

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
منم قبلا اینطوری بودم،ولی الان جواب همرو میدم نمیذارم تو دلم بمونه،چرا فقط من حرص بخورم

اخه من جواب دارم بدم اما تیکه انداختن و غیر مستقیم بلد نیستم مگه رک بگم

خوشبختی جوونا صلوات ☺
یعنی کسی دیگه تیکه بندازع ناراحت نمیشی؟

راستش سعی میکنم بذارم رو حس حسادتشون بخاطر همین ب دل نمی گیرم

ولی شوهر ادم چ حس حسودی میتونه داشته باشع... 

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
من خیلی اذیت میشم.نمیتونم عین خودشون تیکه بندازم مِکه رک.جواب بدم که نمیدم.داغون میشم قشنِ

عزیزم جواب دادنم همیشه درست نیست ... من سکوت میکنم میریزم تو خودم قیافمم معلومه ناراحت میشم اما فقط میسپارم به خدا ... نگران نباش بالاخره کسی که قلب آدمو میشکونه یه روزی قلبش میشکنه

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺