2777
2789
عنوان

سن دقیق جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 16658 بازدید | 20 پست
😄😄😄 بهش بگو هر برنامه ریزی ای دوست داره کنه  سن بارداری بر اساس پریود با سونو نهایت یک هفته ...

چه میدونم داره سکته میکنه آخه الان کلی برای خودش برنامه ریزی داشت و تنها چیزی که حتی فکرشم نمیکرده تو برنامه هاش بچه است 

منم خودم برای همین نمیخوام برم میگم مثلا ۱۰ روز دیگه صبر کنم ولی همسر جان کلا تو شوکه میگه میخوام بر ...

برنامه چی . من الان ۳۴ هفته ام . هنوز دکترمم تاریخ دقیق نمیدونه. چه خبره؟ هفته ۳۶ اینا یه سونو میدی. اون موقع معلوم میشه. بهش بگو سن بارداری طبق تاریخ آخرین پریود محاسبه میشه. زایمان سزارین اختیاری معمولا  بین ۳۷ تا ۳۹ هفته هست. زایمان طبیعی هم معمولا ۳۹ تا ۴۰ هفته. مگر اینکه اتفاق خاصی بیوفته و تغییر کنه. از الان هیچی معلوم نیست. 

یه خانم مستقل و قوی 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چه میدونم داره سکته میکنه آخه الان کلی برای خودش برنامه ریزی داشت و تنها چیزی که حتی فکرشم نمیکرده ت ...

خدا خودش کمکش میکنه 

هنوز تازه اول بارداریتونه، کلی وقت داره به کاراش برسه .. 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
نه بابا بحث این حرفا نیست ولی من چون تنبلی شدید تخمدان داشتم اصلا فکرشم نمیکردیم که بدون دارو و درما ...

من خودم ۲۴ ساعت اول که بی بی چک مثبت شد خودمو تو خونه حبس کرده بودم فقط جیغ میزدم و گریه میکردم همش با خودم حرف میزدم ولی خب به نظرم طبیعی بود دیگه واقعا سورپرایز شده بودم

آخه من انقدر  به خاطر تنبلی تخمدانم پریود هام عقب افتاده بود و بی بی چک های الکی استفاده میکردم و همیشه منفی بود اصلا فکرشم نمیکردم که بخواد این دفعه مثبت بشه

شما که یه بار اقدام کردین و میگی تنبلی تخمدان داری، از تاریخ اقدامتون دو هفته برو عقب تر. اون میشه سن حدودی بارداریت. دیگه سونو و بقیه چیزام همینو نشون خواهد داد. دقیق تر از این نداریم. 

یه خانم مستقل و قوی 
شما که یه بار اقدام کردین و میگی تنبلی تخمدان داری، از تاریخ اقدامتون دو هفته برو عقب تر. اون میشه س ...

هرچی بهش میگم قبول نمیکنه میگم بابا دقیقا همون تاریخه باورش نمیشه چون کلا اصلا نبوده بهش میگم بابا گرده افشانی که نمیشه همون روزه دیگه 😂😂😂😂