2777
2789
رفتی سونو؟ چی بهت گفت؟ چند هفته هستی

۷هفته بودم رفتم گفت قلب تشکیل نشده ازبین رفته ولی هیج علایم مدارم مثل اولش تمام حالت بارداریو ویار رودارم

جنینم قلب نداشت مرده بود خدایا بعد ۳سال انتظار  خیلی سخت بود برام😭😭😭
۷هفته بودم رفتم گفت قلب تشکیل نشده ازبین رفته ولی هیج علایم مدارم مثل اولش تمام حالت بارداریو ویار ر ...

خب صبر کن تا دو هفته دیگه احتمال داره قلبش هنوز تشکیل نشده باشه

کاربر قدیمی ام نمی چرا هی حذف میشه کاربریم 😢 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم تو یه تاپیکی خوندم نوشته بودی ساک بارداریتون رو دیر دیدن امپول آنوکسا زدین یه سوال داشتم 

شما با اینکه آزمایش خونتون مثبت بود ولی ساک دیر براتون تشکیل شده بود؟ سنش هم گفتین دو هفته عقب بوده مشکلی پیش نیومد براتون؟

سلام عزیزم تو یه تاپیکی خوندم نوشته بودی ساک بارداریتون رو دیر دیدن امپول آنوکسا زدین یه سوال داشتم ...

سلام عزیزم

من چندین بارداری داشتم

این بارداری که بچم موند. بله ازمایش مثبت بود اما عدد خیلی کم بود و هر48ساعت نصف شد. 

با امپولا رفت بالا عددو ساک دیده شد. 

اگر امپول خواستی من15تا دارم 

استفادم نمیشه بچم نموند

1403/5/22مردم
سلام عزیزم تو یه تاپیکی خوندم نوشته بودی ساک بارداریتون رو دیر دیدن امپول آنوکسا زدین یه سوال داشتم ...

همیشه سن سونو عقب تره. خیالت راحت. استرس نداشته باش

1403/5/22مردم
سلام عزیزممن چندین بارداری داشتماین بارداری که بچم موند. بله ازمایش مثبت بود اما عدد خیلی کم بود و ه ...

خداروشکر که برات موند عزیزم 

ناراحت شدم برای کوچولوی نازت که از دست دادی ان شالله خدا یه دونه دیگه بهت بده 

عزیزم شما یادته وقتی ساکت تشکیل شده چند هفته ات بود؟ 

میشه لقاح تشکیل بشه ولی ساک نشون داده نشه؟ ولی سن بارداری درست باشه؟

همیشه سن سونو عقب تره. خیالت راحت. استرس نداشته باش

عزیزم من سن بارداریم با سونو یکی 

فقط من بهمن فولیکول خوب داشتم اقدام کردم موعد پری چند روز لک دیدم فکر کردم پریود شدم اسفند فولیکول خوب نداشتم یکبار هم نزدیکی داشتم با جلوگیری طبیعی فروردین فهمیدم باردارم که سونو شدم گفت شش هفته ای با سن پری که اخرین بار اسفند بود برابر بود 

حالا همسرم همش میگه چه جوری شده وقتی فولیکول نداشتی یه کم ذهنم درگیر تا پیام شما رو یه جا خوندم میخواستم ببینم امکانش هست بهمن حامله شده باشم ولی ساک دیر تشکیل شده باشه؟ 

راستی بهمن تخمک گذاریم هم وسط سیکل بود همش سونو میشدم 

خداروشکر که برات موند عزیزم ناراحت شدم برای کوچولوی نازت که از دست دادی ان شالله خدا یه دونه دیگه به ...

8هفته نشون داد. 6هفته حتی ساک هم نبود 

ممنونم گلم

بهمن؟ 

1403/5/22مردم
عزیزم من سن بارداریم با سونو یکی فقط من بهمن فولیکول خوب داشتم اقدام کردم موعد پری چند روز لک دیدم ف ...

فکرنکنم

احتمالا همون اسفند بوده.ممکنه فولیکولتو نشون نداده باشه سونو. 

1403/5/22مردم
نمیدونم والله بعد هشت سال کلی ای وی اف یهو تو ماهی باردار شدم که نه تخمک خوبی داشتم نه رابطه ی درست ...

خواست خدا همینه گلم

شکرکن زیاد پیگیرش نباش

مراقب خودت باش 

ان شاالله سالم بغلش کنی ❤️ 

1403/5/22مردم