2777
2789
بتا فک نکنم ربطی به قلب داشته باشه

یعنی چی الان من بتام وایساده یا باید بالابره؟؟

کسیو میشناسید قلب دیر تشکیل شده باشه

اخرش جندهفته اس

من هیج علامتی ازسقط ندارم دلم نمیادسقط کنم خواهشا بگید اگه تجربه دارید

جنینم قلب نداشت مرده بود خدایا بعد ۳سال انتظار  خیلی سخت بود برام😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی الان من بتام وایساده یا باید بالابره؟؟ کسیو میشناسید قلب دیر تشکیل شده باشه اخرش جندهفته ا ...

من اولیو چون ترسوندنم انداختم. گفت قلب نداره. 3تای بعدی هم نداشت اما خودت نرو. من شنیدم مال بعضیا دیرشنیده میشه. ان شاالله بهترین ها رو آقا بهت بدن

1403/5/22مردم
من اولیو چون ترسوندنم انداختم. گفت قلب نداره. 3تای بعدی هم نداشت اما خودت نرو. من شنیدم مال بعضیا دی ...

فدات عزیزم خیلی فکروخیال دارم دیونه شدم همه میگن نرو حیفه شاید قلبش ضعیفه

چرا. دلیلش نانشخصه

دلیل نامشخص نداریم. دکتر بی سواد این حرف رو میزنه. 

شما یا مشکل انعقادی و ایمنی داری یا مشکل رحم. مثل سپتوم. منم همین طور بودم. دلیل داره عزیزم. آزمایشهایی که دادی رو بذار ببینم

الهی بگردم😞انشالله خدا نی نی تو برات نگهداره

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
یعنی چی الان من بتام وایساده یا باید بالابره؟؟ کسیو میشناسید قلب دیر تشکیل شده باشه اخرش جندهفته ا ...

من خودم یه سقط تو نه هفته داشتم... قلب نبود... دکتر گفت رشدش متوقف شده و قلب تشکیل نشده.. من افتادم رو خونریزی بعد رفتم دکتر و سونو که متوجه شدم 

کاربر قدیمی ام نمی چرا هی حذف میشه کاربریم 😢 
من خودم یه سقط تو نه هفته داشتم... قلب نبود... دکتر گفت رشدش متوقف شده و قلب تشکیل نشده.. من افتادم ...

من هیچیشم نیست نمیدونم جکارکنم