2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نون پيتا

نون پيتزا

نون تست

ارد

نون جو

نون صبحانه

نون همبر

پنيرپيتزا

سس قرمز

سس سالاد

سس خردل

سس انار

سي تارتار

سس مايونز

كشك

پنيرورقه اي گودا و پستو

سس پنيرناچو و سالسا

ديوونم و ديوونگيم و دوس داره💚ديوونس و ديوونگيشو دوس دارم💚عاقلا با عقل هم حال كنيد ميخوام ديوونه باشم💚😍

اوووووف خیلی زیاده من می رم فروشگاه از ی طرف هر چی نداشته باشم می خرم ولی اونایی ک هر دفعه خریدم ایناس

دستمال نواربهداشتی مشمی فریزر ژیلت ماکارانی روغن رب شیر (تاید و مایع دست شویی و مایع ظرف شویی بطری های بزرگ ور می دارم تا چند ماه دیگه راحتم)

الوقرمز و الوقيسي و الوخورشتي و لواشك و تمر هندي و رب زرشك و رب نارنج و رب ليموعماني و رب انار،رب گوجه

ديوونم و ديوونگيم و دوس داره💚ديوونس و ديوونگيشو دوس دارم💚عاقلا با عقل هم حال كنيد ميخوام ديوونه باشم💚😍

ها عرق الوورا و گلاب و عرق بهارنارنج و تخم شربتي و خاكشير

نون پيتا نون پيتزا نون تست ارد نون جو نون صبحانه نون همبر پنيرپيتزا سس قرمز سس سالاد سس خر ...

کم سس بخورین چی داری ب سر کبدت میاری😂😂😂😂😁😁😁بیار با هم بخوریم

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.

مايع ظرفشويي و مايع دستشويي

روغن رب گوجه شكر قند نبات عسل

ادويه جات

تخم مرغ و تخم كبك و تخم بلدرچين

مرغ و گوشت و كبك و اردك و برنج و ماكاروني و جو و اينا

خب همه رو یجا نمیخریم معمولا! خشکبارو یبار که میخرم خب تا چند ماه کافیه معمولا مثل برنج و روغن و قندوشکر و ماکارونی و حبوبات و نمک و عصاره مرغ و گوشت , چای , آبلیمو , نبات , عسل , سس قرمز و سفید , آرد ( رب خونگی میخرم یجا برا 1 سال)  , مواد شوینده هم همینطور چون بزرگشو برمیدارم مثل مایع ظرفشویی و دستشویی و وایتکس و تاید و مایع لباسشویی , شیشه پاک کن و صابون و شامپو و نرم کننده و دستمال کاغذی و دستمال رولی ... , سبزی یجا میخرم معمولا خرد شده برا آش و قرمه سبزی , گاهی 1 کیلو برا خوردن و کوکو هر وقت حال داشتم میخرم ,  سیب زمینی و پیاز و هویج و کدو و بادمجون و گوجه و فلفل دلمه و میوه و قارچ , کاهو و کلم , نون هم هر هفته یبار اندازه 5 تومن میخریم کافیه , ادویه هم فقط زردچوبه و فلفل و آویشن و دارچین و زنجبیل استفاده میکنم که زود زود تموم نمیشه خب , گوشت و مرغ و ماهی و تخم مرغ هم هر وقت تموم شد, سوسیس و کالباس و همبرگر هم که جونمن , لبنیات زیاد استفاده نمیکنیم گاهی شیر و ماست و کره , سرشیر , کشک خامه البته خیلی به ندرت میخریم زیاد اهلش نیستیم , عرقیجات هم یبار میرم از یه روستایی میخرم برا 1 سالم مثل عرق نعناع و شاهسپرم