2777
2789
عنوان

به نظرتون خوب گفتم یا خیلی بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 22 پست
کاملا درسته عزیزم. ولی اخه از کاراش اعصابم بهم میریزه قاطی میکنم.باید چیکار کنم خونسرد باشم؟

منم گاهی قاطی میکنم مثلا همین دیشب الکی بحث راه انداختم سر اینکه داشت میرفت خونه هرشب زنگ میزد دیشب نزد وقتی رسید پیام داد😐😐😐😐😂😂😂

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این کارا رو میکنم خسته شده از رفتارام

مثلا فک کردم تو راه شاید با یکی دیکه خرف زد ب من زنگ نزد با اینکه ارش مطمئنم دیشب یهو این زد ب سرم اما الان ک‌اروم شدم میگم این‌جی بود اومد تو سرم خالا خوبه ب زبون نیاوردم

وای دقیقا منم اولش یع چیزای عجیب غریبی فک میکنم 

یا مثلا داره میاد پیشم چن بار اشغال بود بعد گفتم چرا هروقت داری میای اشغالی مثلا فک‌کردم داره میاد با یکی حرف میزنه ک بعد پیشمه نزنگه بعد نشونم میده با کی حرف میزد😢 گفت حدیدا حساس شدی چرا 

نمیدونم چیکار کنم😐

یا مثلا داره میاد پیشم چن بار اشغال بود بعد گفتم چرا هروقت داری میای اشغالی مثلا فک‌کردم داره میاد ب ...

زیاد نیا نی نی سایت.تاپیک خیانت خیلی زیاد شده.من خودمم دارم میترسم.

زیاد نیا نی نی سایت.تاپیک خیانت خیلی زیاد شده.من خودمم دارم میترسم.

اره نبنی سایتم تاثیر داره اصلا نمیرم تو تاپیکای خیانت اما باز ادم چشش میخوره