2821
2789

ميخوان صندلى هاى ماشينُ عوض كنيد.

تو اين حال بودم يكى اومد منُ دلمُ بُرد....                        تلخ بودم اومدُ زد همه غم هامُ خورد....                                    شاد بودم نميدونم چرا رَد داد زد رفت زندگيمُ بُرد.....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واس کودک الیت و ایدا خوبه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
نه صندلی ماشین بچه منظورمه

ببخشيد🤦🏻‍♂️

فكر كردم صندلى هاى ماشين ميخواستم كمكتون كنم😅

تو اين حال بودم يكى اومد منُ دلمُ بُرد....                        تلخ بودم اومدُ زد همه غم هامُ خورد....                                    شاد بودم نميدونم چرا رَد داد زد رفت زندگيمُ بُرد.....
الیت پلاس؟ 

بله

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
خودتون تجربش دارین؟ 

بله پسرم میشینه ...جفتشو امتحان کردم

الیت پلاس وچی امتحان کردین؟ 

گفتم ایدا

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792