2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دلیل طلاقت چیخ

مابه هم از نظر شرعی نامحرمیم و من زن شوهر اولم هستم هنوز. گفتن از این جدابشم از اولی صیغه طلاق خونده بشه بعد سه ماه و ده روز باز با این ازدواج کنم اما ریسکه که دوباره بیان یا ن موندم چکار کنم

مگه دست اوناست؟بذار اجرا ببین چه جوری تقدیمت میکنن.پرروها

مابه هم از نظر شرعی نامحرمیم و من زن شوهر اولم هستم هنوز. گفتن از این جدابشم از اولی صیغه طلاق خونده بشه بعد سه ماه و ده روز باز با این ازدواج کنم اما ریسکه که دوباره بیان یا ن موندم چکار کنم

1
بگم بجنگ و همش رو بگیر ، توان داری بری و بیای و همش اذیت شی؟

1

با این همسرت رابطه داشتی؟؟

خوب جدا شو با یک سکه مشکلی نیست..

درواقع میتونستن سکه هم ندهند.

قبول کن و بقیه رو بسپر به خدا و توکل کن به خدا..

اگه دلش پیشت باشه میایند و شما هم متوجه علاقشون بهت میشی و خیلی هم عزیزی و اگه نیومدند هم باز هم مشکلی نیست..

فقط مواظب باش این دوره عده با این فرد در ارتباط نباشی و حرفهای عاشقونه نزنی احکام مربوط به عده رو بخون

خوشبخت باشی🌹