بچه ها خواب دیدم میخان برای شوهرم زن بگیرن منم گفتم میرم دختره رو نصیحت میکنم میگم ک بخایی بیایی اون پیشت نمیخابه و منو دوس داره فقد و از این حرفا تعبیرش چیه ینی!؟دختره هم دختر دایم بود ک ب تازگیا عقد کرده!
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمدونم من ب شوهرمم اعتماد کامل دارم فقد خاب دیدم رفته رو مخم!
منم ی مدت خیلی تو اینجا اینجور چیزا میخوندم همش یا خواب میدیدم یا شک میکردم به شوهرم با اینکه بهش اعتماد کامل دارن
سعی کن نه درمورد خیانت و هوو فکر کنی نه بخونی چیزی
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
چیزی ام بخونم فکرم سمته شوهرم نمیره اونقد ک ازش مطمینم خوابه دیگه میره رو مخ!
اونموقع که فکر نمیکنی بعدم درمورد شوهر خودت فکر نمیکنی
بعد تو ناخوداگاهت به زندگی خودت ربطش میدی
ای جونممممم ایشالابسلامتی سالم وسلامت بیادتوبغلتون زیرسایع مامانوباباش بزرگ شه نه هنوزمن توعقدم ابر ...
مرسی عزیزم!پس حواست باشه دیگه به قرص هم اعتماد نکن من ی سال ی ماه عقد بودم ۲۰ تیر میشه ک ی سال ع عروسیم میگزره نمیخاستم ب این زودی بچه بیارم اما شد با وجود اینکه قرص میخوردم پیشگیری طبیعی کن ابروتم نمیره!