2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر گمونم کمبود ویتامین باعثه بخصوص ویتامین c. عزیزم من سال 95 تا 97 کل پاییز و زمستون سرماخورده بودم شدید. یعنی به حدی وضعیت سینه و گلوم خراب بود که گاهی نشسته میخوابیدم. هرقدر هم دارو استفاده میکردم خوب نمیشدم یکم بهتر میشد ولی تو فاصله ی کمی با شدت بیشتری عود میکرد. اول مهر پارسال واکسن آنفولانزا تزریق کردم. کلا فقط 1 بار اونم درحد(معذرت میخوام) آبریزش چندساعته ی بینی و یکم بدن درد مریض شدم که به 2 روز هم نکشید. خواهرمم همینطور

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
چه آزمایشی بدم عزیزم؟ شب همش دماغم کیپه گمگم گن

من آزمایش ندادم عزیزم از داروخانه گرفتم و بلافاصله تزریق. فقط مهمه که موقعی که میخوای تزریق کنی کاملا خوب باشی و سرماخوردگی نداشته باشی حتی خفیف. و اینکه این واکسن اواسط شهریور تا اواخر مهر هست و تو همین بازده باید استفاده بشه. مطمئنی کیپ شدن بینیت برای سرماخوردگی هست؟ آلرژی نیست؟یا انحراف؟

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
من آزمایش ندادم عزیزم از داروخانه گرفتم و بلافاصله تزریق. فقط مهمه که موقعی که میخوای تزریق کنی کامل ...

احتمالا آلرژی باشه.ولی خب قرص میخورم خوب نمیشم.بعضیا میگن سرت سرما خورده

احتمالا آلرژی باشه.ولی خب قرص میخورم خوب نمیشم.بعضیا میگن سرت سرما خورده

بله احتمالش هست آلرژی باشه. یه دکتر عالی پیدا کن و برو پیشش انشاالله خیلی زود رفع میشه