shadibs70 مدیر عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 1555 عنوان کیا معتقدن و نمونه هاشو دیدن | مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 29 پست سلام خانما شما به اینکه خانم باردار موقع ماه گرفتگی دست بزنه به بدنش لک میشه بدن جنینش اعتقاد دارین واقعا دورو برتون بوده کسی اینجوری شده باشه ؟ ۱۶ خرداد ماه گرفتگی بوده من نمیدونستم حالا نگرانم 1399/03/27 | 07:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانی_مسی68 عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 3287 یادش بخیر دوران حاملگی منم ماه گرفتگی بود تا جایی ک شد سعی کردم به خودم دست نزنم ولی انگار خارشک گرفته بودم 🤣🤣🤣 ♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و نی نی جدیدم 💋💋💋
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40695 من بیرون بودم به همه جامم دست زدم یعنی چیزی میشه الان نمیدونم گلم امیدت به خداباشه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40695 یادش بخیر دوران حاملگی منم ماه گرفتگی بود تا جایی ک شد سعی کردم به خودم دست نزنم ولی انگار خا ... وااای منم😥 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
مامانی_مسی68 عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 3287 وااای منم😥 🤣😆 ♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و نی نی جدیدم 💋💋💋
۶۸گولاله عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 5674 من خالم باردار بود.دختر خالم موقع ماه رفتگی انگشت اشارش رو گذاشت رو شکمش.الان یه لک مثله اثر انگشت افتاده رو باسنش😂😂😂😂
shadibs70 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 1555 یادش بخیر دوران حاملگی منم ماه گرفتگی بود تا جایی ک شد سعی کردم به خودم دست نزنم ولی انگار خا ... چی شد دست زدی به خودت آخر الان بچتون لک داره یا ن ؟
مامانی_مسی68 عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 3287 چی شد دست زدی به خودت آخر الان بچتون لک داره یا ن ؟ ی لک کوچیک داره رو بدنش ولی من دست نزدم🥰🥴 ♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و نی نی جدیدم 💋💋💋
shadibs70 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 1555 اعتقاددارم وقتی بارداربودم ماه گرفتگی شدومن حواسم نبودستم به پام کشیده شده الان همونجا ... ببخشید ی سوال دیگه میپرسم اینکه میگن تو ماه گرفتگی نباید به ماه نگاه کنیم آخه وقتی ماه گرفتگی میشه ماه دیده نمیشه که کلا پس چه جوری به ماه نگاه نکنیم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40695 ببخشید ی سوال دیگه میپرسم اینکه میگن تو ماه گرفتگی نباید به ماه نگاه کنیم آخه وقتی ماه گرفتگی میشه م ... ماه گرفتگی هامتفاوته اگه دقت کرده باشیدامکانش هست نصف ماه یاکمتریابیشترازماه دیده بشه یااگرکامل باشه بازم هاله ای ازنورماه دیده میشه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
eartangel عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 2506 اعتقادی ندارم شما هم اگه می ترسی اعتقاد نداشته باش..ولی کلا می گن به ماه نگاه کردن برای خانم باردار& ... من اینو شنیدم "دیوانه چون درماه بنگرد دیوانه تر شود" ❤
eartangel عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 2506 اون لک های قرمزی ک هم رو بدن میفته و میگن ماه گرفتگی،دلیل علمی و پزشکی دارن مربوط به مویرگ ها ❤
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35454 نع 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
leisi عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 1336 قبل اینکه علم پیشرفت کنه واصن هنو نمیدونستن ماه گزفتگی چیه چ برسه رعایت بکن چی پس تمام بچهاشون بایددرگیرشده باشن