2777
2789
عنوان

کیا معتقدن و نمونه هاشو دیدن

438 بازدید | 29 پست

سلام خانما شما به اینکه خانم باردار موقع ماه گرفتگی دست بزنه به بدنش لک میشه بدن جنینش اعتقاد دارین واقعا دورو برتون بوده کسی اینجوری شده باشه ؟ 

۱۶ خرداد ماه گرفتگی بوده من نمیدونستم حالا نگرانم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتقاددارم 

وقتی بارداربودم ماه گرفتگی شدومن حواسم نبودستم به پام کشیده شده 

الان همونجایی که دست کشیدم روی پای پسرم لکه شده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

اعتقادی ندارم شما هم اگه می ترسی اعتقاد نداشته باش..ولی کلا می گن به ماه نگاه کردن برای خانم باردار  خوب نیست .

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
اعتقاددارم  وقتی بارداربودم ماه گرفتگی شدومن حواسم نبودستم به پام کشیده شده  الان همونجا ...

اخبار اعلام کرد ماه گرفتگی ۱۶ خردادو یا ن ؟ اگر میگفتن خوب میددنستم ولی 😣

من بیرون بودم به همه جامم دست زدم یعنی چیزی میشه الان 

همین تلقینت باعث لک می شه...مگه به عقب می شه برگشت بیخیال دیگه فکرشو نکن...الان پشت برادر من ی ماه گرفتگی بزرگه اصلا نمی شه اون قسمت رو دست کشید خیلی هم بزرگه ...می گفتن مادر به ماه نگاه کرده .

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

اعتقاد ندارم

مگه اینکه توی یه قبیله آفریقایی بزرگ شده باشم که این اراجیف رو باور کنم

نگران نباش

اگه اینجوری باشه هر سال هزاران ماه گرفتگی پیش میاد و نسل انسان باید پر از لکه باشه !!!!

سر اومد زمستون...