بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من هر جا رفتم و از هر کی شنیدم اینه ک همیشه باید ادم ضدافتاب بزنه حتی شبا توی خونه.اما عمل کردن بهش ممکنه؟اونم کرمی ک هر دو سه ساعت یبار باید تجدید بشه
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی
البته من از بچگی استفاده میکنم ضدافتاب چون کک و مک داشتم از اولش هم مای میزنم
چن ماه پیش هم لیزر کردم دیگه داعم میزنم همون مای رو
واسه من خوبه چون روشن میکنه پوستمو البته خیلیا مای رو قبول ندارن
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من هر جا رفتم و از هر کی شنیدم اینه ک همیشه باید ادم ضدافتاب بزنه حتی شبا توی خونه.اما عمل کردن بهش ...
نه دیگه شبا چرا
منم روزی یکی دوبار میزنم
[QUOTE=141519098]نه دیگه شبا چرا منم روزی یکی دوبار میزنم شنیدم همین لامپ و مهتابی هم شبا روشنه روی ...
همه لامپ های ما تو خونه LED ان