2777
2789
عنوان

دو تا سوال دارم در مورد حلوا

1852 بازدید | 26 پست
سلام من چند تا دستوری که خوندم متوجه نشدم چی شد وقتی شهد رو آماده میکنیم میریزیم رو آرد باید زیر گاز خاموش باشه یا روشن کی زیر گازو خاموش میشه
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
و این که خلاصه اول روعن میریزیم بعد آرد یا برعکس من تا حالا درست نکردم خودم
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
اول آرد میریزی،یکم که تغییر رنگ داد،خیلی کم تغییر رنگ داد،روغن میریزی ، بهترین کار اینه که آرد تو روغن سرخ شه،حلوایی که آردش رو زیاد خالی تفت میدن و بعد روغن میریزن،مزش تو ذوق میزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دستورا در مورد ریختن شهد چیزی نگفتن وقتی میریزیم زیر گاز خاموشه یا روشن
مرسی پس اولش روشن باشه چند دقیقه بعد خاموش کنم
شهد داغ رو بریزم تو آرد داغ نسوزم مامانم سالها پیش درست کرد دست چپش ناجور سوخت هنوز جاش هست
وای پریشب یه جا یه حلوایی خوردم بسیار بسیار خوشمزه بود
2790
2778
2791
2779
2792