2821
2789

عزیزم از خدا بخواه که حالتو بهتر کنه انشاءالله که حالت خوب شه چی شده گلم چرا اینجوری شدی

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میفهممت😔خدابه دادمون برسه

من محبت رو حس كردم ولي الان مادر شوهرم باعث شده بينمون اختلاف بيفته،باعث شده از شوهرم نااميد بشم😔هر شب دعا ميكنم مادر شوهرم بميره دبگه راهي وأسم نمونده

من محبت رو حس كردم ولي الان مادر شوهرم باعث شده بينمون اختلاف بيفته،باعث شده از شوهرم نااميد بش ...

من یه ترسی افتاده به جونم چیزایی دیدم که😔فکر میکنم دوسم ندارهههه 😭😭😭اخهه چرااازندگیم اینطورر شددد ما همیشه بهترین بودیم همه حسرت مارو میخوردن😭

دلم و شکستن از بس تحمل کردم دیگه بریدم😭

اخه عزیززم😢

با خدا باش اون مرهم دردات میشه

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
من یه ترسی افتاده به جونم چیزایی دیدم که😔فکر میکنم دوسم ندارهههه 😭😭😭اخهه چرااازندگیم اینطورر شدد ...

بعضيا تنگ نظرن وقتي ميبينن ما باهم خوشين همه تلاششونو ميكنن كه خرابش كنن

بعضيا تنگ نظرن وقتي ميبينن ما باهم خوشين همه تلاششونو ميكنن كه خرابش كنن

یه اشغال افتاد وسط زندگیم ازاون به بعد😭😭دیگه عشمو نشتاختم

ازطرعی این فکرا تو سرمه خب اگر واقعا دوسم داش چرااینطوری میکنه اصلاا ازخودم بدم میاد حرفام تو دلم مونده میام اینجا گاهی التماس دعا دارم