2777
2789

چرا جواب نداد جای مطمعنیه؟

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگی داره پیشتاز، سفارشی ،تیپاکس باهم فرق دارن اینا

نمی‌دونم چیه فقط گف هزینه ش ده میشه..آخه چند روز جایی کار دارم اگه بدونم حدودا کی میرسه خونه میمونم نمیرم بیرون

نمی‌دونم بخدا سوالارو یکی درمیون اونم خیلی دیر جواب میده .

کانال رضایت مشتری داره؟معمولا سه چهر روز طول میکشه

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
نمی‌دونم چیه فقط گف هزینه ش ده میشه..آخه چند روز جایی کار دارم اگه بدونم حدودا کی میرسه خونه میمونم ...

احتمالا سفارشیه ۳_۴روزی میشه

بابد بهت کد رهگیری میداد

سر میزنی به سودا اما نه دل به دریا. محبوب من! مبادا مرد خطر نباشی❤
کانال رضایت مشتری داره؟معمولا سه چهر روز طول میکشه

آره اتفاقا داره بخاطر همون اعتماد کردم منتهاش انگاری سختشه ج بده...خداییش منم از اون مشتری سمجا نیستم که هی سوال بپرسم برم رو مخش .بنده خدا حتما یه مشکلی داره..مرسی عزیزم

آره اتفاقا داره بخاطر همون اعتماد کردم منتهاش انگاری سختشه ج بده...خداییش منم از اون مشتری سمجا نیست ...

اره حتما سرش شلوغه.خواهش میکنم.منم راه ب را بسته پستی برام میاد خخخ

احتمالا سفارشیه ۳_۴روزی میشه بابد بهت کد رهگیری میداد

مرسی عزیزم ...چیزی که بهم نداد خودش چون من از تلگرام سفارش دادم ولی من خودم آدرس پیجشو پیدا کردم دیدم که استوری کرد ارسالیای امروزو😅عاقبت جوینده یابنده ست

اره حتما سرش شلوغه.خواهش میکنم.منم راه ب را بسته پستی برام میاد خخخ

خخخ اینجا اکثرا صبح زود هشت هشت و نیم تحویل میدن منم که خرخواب،🤦درو وا نمیکنم .شوهرم باید بره اداره پست تحویل بگیره..حالا این سری نمی‌خوام این اتفاق بیفته و غرغر کنه،😂

خخخ اینجا اکثرا صبح زود هشت هشت و نیم تحویل میدن منم که خرخواب،🤦درو وا نمیکنم .شوهرم باید بره اداره ...

آدرس حونه مادری کسی رو بده من خونه مادرم دادم ولی مغازه شوهرم پیش خونه مادرمه...مسئول پستم آشنای شوهرم میبره میده شوهرم راحتم😂

مامانم اینا نیستن میخواستم آدرس محل کارشو بدم جرات نکردم ،😂

میدادی😂