2821
2789
عنوان

با کی چت کنم؟؟؟؟

1099 بازدید | 33 پست

دلم میخاد با یکی چت کنم منظورتو بد نگیرین 

دوستام میگم 

راستش با یکی خیلی رابطه خوبی داشتم به طوری که هرشب تا حرف نمیزدیم با هم خابمون نمیبرد ولی همه چی یه مسخره بازی بود برای اون

انقدر احمقم که با وجود تمام عضوی بازیاش بازم دلم براش تنگ میشه و از یه طرفم ازش متنفرم ....حتی خودم حسمو نمیفهمم چه برسه به شماهایی که مجازی هستین

از این رباتای چت ناشناس با یکی حرف بزنم؟؟چرا هیچ آدم خوبی به پستم نمیخوره 

پیدا که فقط به فکر عشق و حال اند دخترا هم...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه پسر سالم و خوب بهت معرفی کنم؟

و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️

من برعکس تو اصلا حال و حوصلع چت ندارم😩

تا کسی سراغمو نگیرع سراغشونو نمیگیرم 

نمیدونم چ اخلاق گندیع دارم البتع دور تمام دوستامو خط کشیدم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

من وقتی میرم تو واتساپم میگم کاش هیچکس پیام نداده باشه، و همیشه هم هیچکس نداده☹😑😐😐

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز