2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

126 بازدید | 16 پست

هم دانشگاهیام چند نفر که باهم صمیمی تر بودیم.. از قبل قرنطینخ قرار شد دور همی بزاریم خونه همدیگه بریم... الان فهمیدم خودشون چهارنفری قرارو گذاشتن که فردا برن خونه یکیشون... به من یه تعارف نزدن 😔

اگه از این به بعد هم بهم بگن عمرا برم.. به غرورم بر خورد

ولشون کن توهممم ارزش ناراحتی نداره

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حق داری دیگه محلشون نده

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂

😐😂جن 

خوبی 

زندگی میگذره بد یا خوب میگذره اسون یا سخت میگذره  روزایی بوده حسرت خیلی چیزا رو خوردیم روزایی بوده نشستیمو زانو غم بغل گرفتیم روزایی بوده شاد بودیمو خوشبخت و روزایی بوده که زندگی کردیم 🌹🌹فهمیدم که باید خیلیا رو درک کنم و ب خیلیا حق بدم ... نمک رو زخمشون نپاشم ... درد رو درداشون نباشم ..اعتماد نکنم و ساده نبخشم اگه بخشدیم فراموش نکنم .... ادما گاهی خوبن گاهی بد کسی که فکر میکنی که بهترین ادمه باهاس ازش توقع خنجر زدن داشته باشی و کسی که بدترین ادم بوده شده فرشته نجات من ...سعی نکن ادما رو بشناسی اونا خودشون کاری میکنن که بشناسیشون ... زندگی میگذره  ادما همه رهگذری بیش نیستن ...
چرا به تو نگفتن  با تو جور نیستند زیاد خودشون با هم راحت ترند

مثل همیم.. چندماهه همودیدیم...اون چهارنفر فقط یکی از کلاساشون با من نیستن وگرنه همه جا باهم بودیم همش

از کجا فهمیدی قراره برن دور هم باشن؟

جلوی من باهم صحبت میکردن.. من گفتم کی قرارو گذاشتین.. یکی گفت فردا خونه فلانیه میای؟؟

خوب اون فلانیه که بهم نگفت بیا 😐 بعدشم مگه قرار نبود بیام 😢

عمرا برم حتی اگه خودشون بگن