2777
2789

یاالله#  

یا_علی_اکبر# یا_علی_اصغر#  

یا_چهارده_معصوم#یاسکینه#  ‍ ‍ 

کیا با دلای پاکشون واسم دعا میکنن😢الهی به حق آبرو 💚حضرت فاطمه(س)💚و💚امام حسن(ع)💚 و 💚حضرت عباس(ع)💚 و 💚سیدالشهدا(ع)💚 و تک تک عزیزان خدا دلاشون به بهترین شکل شادشه⚘سلام💔🙏

خیلی التماس دعا دارم 

میشه دعا کنید و این آیه رو واسه حاجتم بخونید

😭😢🙏💐💐💐

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 

أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

وَجَعَلْنَا مِنْ بَيْنِ أَيْدِيهِمْ سَدًّا وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَيْنَاهُمْ فَهُمْ لَا يُبْصِرُونَ ﴿۹﴾

صَدَقَ اللَّهُ الْعَلِيُّ الْعَظِيم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

یک دنیا ممنون🌼

الهی به حق خدایی خدا،حسین اصحاب اولاد و خاندانش،قرآن مجید،تک تک آفریده های خدا که دوسشون داره هممون حاجت رواشیم 

الهی آمین یا رب العالمین🌷

بچها میشه صلوات بفرستید و دعام کنید😢🙏

سکینه به معنی آرامش🌷

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

برات دعا کردم تو هم واسه امضای من دعا کن

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم عزیزم ان شاءالله خیلی زود دلت شاد بشه😘

یه سوال بپرسم؟؟؟

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
خوندم عزیزم ان شاءالله خیلی زود دلت شاد بشه😘 یه سوال بپرسم؟؟؟

سلام عزیزم 

میخوای بدونی این آیه برای چیه یا مشکلم چیه؟

فقط میتونم بگم حاجتام که زیاده ولی این آیه هم بی ربط نیست

سلام عزیزم  میخوای بدونی این آیه برای چیه یا مشکلم چیه؟ فقط میتونم بگم حاجتام که زیاده ولی ای ...

هیچی عزیزم فقط ان شاءالله خیییلی زود همه مشکلاتت حل بشه و بیای تایپک بزنی ک حاجت روا شدی

فقط اگه یادت موند تو دعاهات ب یادم باش بد گرفتارم و کم آوردم دیگه😭،اسمم زینب

ممنون عزیزم❤🌹

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
هیچی عزیزم فقط ان شاءالله خیییلی زود همه مشکلاتت حل بشه و بیای تایپک بزنی ک حاجت روا شدی فقط اگه یا ...

لایو حرم حضرت رقیه(سلام الله علیها) همین الان بیا و برای همه دعا کن

لایو حرم حضرت رقیه(سلام الله علیها) همین الان بیا و برای همه دعا کن

اینستا ندارم هرچند ک کسی نیس ک جواب منو بده ب همه رو انداختم هیچکدومشون تحویلم نمیگیرن😢