2777
2789
عنوان

شیشه شیر اونت یا چیکو؟

2360 بازدید | 19 پست

سلام من بین شیشه شیر اونت و چیکو موندم لطفا راهنماییم کنید اگه از یکی ازین دوتا شیشه شیر واسه نی نیاتون استفاده کردین؟؟؟

کور خود،بینای مردم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد درصد اونت ..من چیکو هم نچرال هم کلاسیکشو گرفتم اصلا خوب نبود خیلی شیر ازش میریزه همش میپره تو گلو بچه 

ولی از اونت راضیم 

میشه واسه سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین...

من هر دوشو دارم .هردوش خوبه.اونت قیمتش بالاتر و اصولی تره.ولی یه چی بگم؟؟ بچه اگه بخور باشه همون شیشه شیر بیبی لند رو‌ میکشه سرش میخوابه بزرگ میشه والا.مال من که منو دق داد سر شیر خوردن.بچه دوستم تو بیبی لندا شیر خشک ایرانی میخوره قد و هیکل ماشالله.من براش شیرخشک خارجی شیشه خارجی.. حیف نخوردددد

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

دیگه خیلی لاکچری بخوای تویست شیک بگیر ۵۰۰ تومنه شیشه شیرش اما از نظر من ارزش نداره

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
من هر دوشو دارم .هردوش خوبه.اونت قیمتش بالاتر و اصولی تره.ولی یه چی بگم؟؟ بچه اگه بخور باشه همو ...

اخی کلاب شیر خشک عادت نداشت؟یاشیر خودتو هم نمیخورد؟

کور خود،بینای مردم  
صد درصد اونت ..من چیکو هم نچرال هم کلاسیکشو گرفتم اصلا خوب نبود خیلی شیر ازش میریزه همش میپره تو گلو ...

نچرال و کلاسیک چ فرقی دارن؟

کور خود،بینای مردم  
دیگه خیلی لاکچری بخوای تویست شیک بگیر ۵۰۰ تومنه شیشه شیرش اما از نظر من ارزش نداره

نه لاکچری نمیخوام بابا خوب باشه کافیه😅😅

کور خود،بینای مردم  
اخی کلاب شیر خشک عادت نداشت؟یاشیر خودتو هم نمیخورد؟

هیییی.عزیزم از اول بهش هم خشک میدادم هم مال خودم.ولی یهو شش ماهگی خشک رو نخورد که نخورد.هرکاریی بگی کردم قبول نکرد.فقط شیر خودمو خورد.اونم شیر خودم خوب نبود رشدش زیاد جالب نشد

نه لاکچری نمیخوام بابا خوب باشه کافیه😅😅

باور کن این بی بی لندا خیلیم خوب و استانداردن.مثلا میتونی دو ماه یبار عوض کنی نو بگیری.ولی برا سیسمونی یه شیشه خارجی بگیری بد نیس عزیزم

بنظر من پول هدر داد نه بی بی لند از همه بهتره چون معلوم نیست  نینی شیشه بگیره یا نه ساده بگیر به حرف هیچکسم گوشنکن 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗