2789
عنوان

شیشلیک

| مشاهده متن کامل بحث + 5468 بازدید | 46 پست

شوهر خواهر من دائم میگه غذای بیرون غیربهداشتیه و نباید بخرید و بخورید.خواهرم میگه نباید که بزارم حسرتش بمونه روی دلِ بچه هام.شوهرمم هیچ جوره کوتاه نمیاد.ماهی یه بار ناهار هرچی بخوان از بهترین رستورانها براشون سفارش میده میخورن شوهرشم متوجه نمیشه🤣🤣

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الهی دورش بگردم  توروخدا براش بخر همین کاری که میگه هم انجام بده 😍😍😍

خدا نکنه عزیزم باشه به خدا همین الان براش با پول خودم سفارش میدم پول خودم شاغلم بذار شوهرم هر چی میخواد بگه،قربون دل همتون برم مامانای مهربون.

خدا نکنه عزیزم باشه به خدا همین الان براش با پول خودم سفارش میدم پول خودم شاغلم بذار شوهرم هر چی میخ ...

از طرف من ببوسش خیلی شیرینه ماشالله من اینو شنیدم دلم ضعف رفت 😍😍😍

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

اصلا نذار این چیزا به دلش بمونه

بخدا 120 تومن چیزی نیست که بچه ات بخواد حسرت بخوره

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
دوست داره رستورانی باشه میگه مامان وقتی غذام اومد خم شو جلوم بگو عالی جناب امر دیگه ای نداری؟؟   ...

😂😂😂😂🤭🤭🤭🤭ای جانم 

من فداش بشم

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤