2777
2789
عنوان

خانومای متاهل عذاب وجدان دارم

301 بازدید | 28 پست

تو محله ما دوتا سوپر مارکت هست 

یکیش یه پسره فوق العاده بداخلاقه که ازش مثلا میپرسی پنیر دارین جواب‌نمیده سرشو تکون میده

دومی یه مغازه بزرگه که یه پسر فوق العاده خوش اخلاقه که همیشه میگه وسایلتونو براتون بیارم و کلا خیلی رفتارش خوبه.من همیشه دومیو انتخاب میکنم چون اونیکی خیلی بد اخلاقه.اون خوش اخلاقه امروز بهم گفت شما چهرتون خیلی اشناستو اینا منم گفتم نمیدونم.الان عذاب وجدان گرفتم نکنه دارم کار اشتباهی میکنم ولی خب اونیکی مغازه رفتارش واقعا افتضاحه(مخصوصا میبینه از جای دیگه خرید میکنم بدترم شده)

نگین از جای دیگه خرید کن چون همین دوتا مغازست 

دغدغت تو حلقم

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چه اشتباهی،فقط مواظب رفتارت باش،سنگین برو سنگینم حرف بزن باهاش،خیال بدنکنه

یا رب دل یارم پراز غم نکنی        با تیر قضا قامت او خم نکنی     ای چرخ فلک تورا به قران سوگند    یک مو زسر عشق جانم کم نکنی😍😍

عذاب وجدان که فکر کنی به شوهرت خیانت میکنی؟؟😐بیخیال بابا حلقه ت و همیشه بنداز دستت خونسرد خریدتو کن و بیا

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌