ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دکتر به دوست من گفته بود فقط شیرینی نخور با غذاهای چرب و تند
شما پزشکت چی گفته؟
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
پزشک من گفت فقط وزن کم کن خطرناکه، کلی گفت آخه وزنی هم ندارم یه ذره... داشتم اونم باید آب کنم 😥
خب اینایی که به دوست من گفتن رعایت کن، ضرر نداره
قد و وزنت رو اگه دوست داری بگو
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
85 ام قدمم 174 من از لاغری رنج میبردم😃تا بچه آوردم یکم چاق شدم خیلی هیکلم بدبود دراز و لاغر، حالا ...
عزیزم شما BMI بالا داری الان!
حداکثر دیگه باید ۷۵ باشی
از کجا فهمیدی؟ مگه دستگاه نیست BMI? اره دیگه باید بشم 😪
نه دستگاه نیست
BMI محدوده وزن متناسب هر شخص رو نشون میده، که یه محاسبه داره
الان وزن شما نسبت به قدت باید بین ۶۰تا۷۵ باشه