2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین بی بی چکمو ببینین

137 بازدید | 12 پست

بی بی چکم هاله انداخته بعد از خشک شدن 😶 دو روز مونده ب پریودم مارک بی بی چکمم مدیکوره

امروز خیلی ناامید بودم کلی گریه کردم که چرا همه حاملن من تنها حامله نیستم😭😭😭

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

بذار

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم بی بی زد نشون نداد 

انداختش تو سطل بعد دوباره نگاشکرد دید هاله داره 

الانم ی گل پسر داره ♥️توکل کن بخدا استرس نداشته باش

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

فداتشم این ک منفیه کلابعدخشک شدن هاله کاذبه عزیزدلم بزار ازموعدت بگذره ناامیدم نباش بجاش ازخداطلب کن

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.

عریزم انشالله که بارداری,ولی برای منم بعد خشک شدن هاله انداخت کاذب بود,بی بی چک باید زیر دو.دقیقه نشون بده

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
خواهرم بی بی زد نشون نداد  انداختش تو سطل بعد دوباره نگاشکرد دید هاله داره  الانم ی گل پ ...

ای جاااان مبارکش باشه انشاالله روزی خودمون😍منم اولش ک زدم هیچی نبود بعد از خشک شدنش هاله انداخت بنظرت میشه بهش اعتماد کرد؟

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

عزیزم این منفیه پس فردا تکرار اگه پررنگ شد بارداری ان شاء الله

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹

عریزم انشالله که بارداری,ولی برای منم بعد خشک شدن هاله انداخت کاذب بود,بی بی چک باید زیر دو.دقیقه نش ...

عشقم اخه قبلا ک باردار نبودم بی بی چک زدم بعد از خشک شدنش همین هاله هم نیفتاده بود ازاین تعجب کردم

عشقم اخه قبلا ک باردار نبودم بی بی چک زدم بعد از خشک شدنش همین هاله هم نیفتاده بود ازاین تعجب کردم

بعضی اوقات بعد خشک شدن هاله میفته,بعضی اوقات نمیفته,اما اگه بی بی زدی و سریع یه خط محو حتی افتاد بارداری وگرنه بعد خشک شدن احتمالش خیلی خیلی کمه.انشالله برای تو مثبته گلم

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
ای جاااان مبارکش باشه انشاالله روزی خودمون😍منم اولش ک زدم هیچی نبود بعد از خشک شدنش هاله انداخت بنظ ...

اره عزیزم چرا نمیشه 

انشالله ب زودی مامان میشی😍♥️

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

2790
2778
2791
2779
2792