2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 70 پست
من به شخصه دور و اطرافم ندیدم زنی که بالای ۳۵ بچه دار شده و بچش مشکل داشته باشه کی این مزخرفات رو در ...

من36سال و 4ماهمه دقیق

بارداری سومم هست البته خدا خاسته بوده (من نمیگم ناخاسته چون کفره) 

الان تو مطب دکتر نشستم جواب آزمایش غربالگری دستمه

ریسک سندروم داون رو زده بینابین یعنی یه چیز تو مایه های 50/50

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشالله همه مخالف فرزند اوری هستینا 

بعد اینایی ک تاپیک میزنن میگن چرا این ماه باردار نشدم و فلان همش منم 

😅😅😅😅😂😂😂😂

الان نریزین سرم شوخی کردم 

ولی خب درسته حرفاتون شرایط اقتصادی و تربیتی جور باشه من خودم سه تا دوس دارم فعلا یکی دارم و متاسفانه شرایط اقتصادی میزون نیست ☺

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏
ماشالله همه مخالف فرزند اوری هستینا  بعد اینایی ک تاپیک میزنن میگن چرا این ماه باردار نشدم و ف ...

شرایط فرهنگی و اقتصادی خوب باشه من خودم‌۵تا دوس دارم  

دوستان لطفا برای سلامتی خواهرم یه صلوات مهمونم کنید  
اگر حتی ادمی بود ک ن فقط رو دین بلکه رو همین حرفش معتقد بود باید جواب میداد الان ولی در رفته

فک نمیکردم قفل نکرده باشم رفتم درس بخونم الان اومدم یکم استراحت کنم دیدم 😂😂😂😂😂

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 
فکر کنم اسی آقازادس    نفیش ازجای گرم درمیاد فقط لشکر نداره اونم داره جمع میکنه خخخ

😂😂😂😂😂😂😂😂اره 

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 
الان استارتر کوش اصلا 🤔🤔🤔🤔

من فک کردم قفل کردم تاپیکمو رفتم ب کارام برشم الان اومدم با ۴۰ تا کامنت روبرو شدم 😳😂😂😂😂

من36سال و 4ماهمه دقیق بارداری سومم هست البته خدا خاسته بوده (من نمیگم ناخاسته چون کفره)  ا ...

رفیق نگران نباش چیزی نیست دوست منم بهش گفتن پسرت ۱۰۰ درصد سندروم داره سقطش کن و ... بعد خیلی گریه کرد 

سقطش هم نکرد الحمدلله الان بچش از من سالم تره ... 

برو تو یوتیوب نگاه کن ویدئو ها هم برای قدیم نیست مال همین چند روز پیشه  ویدئو های روتین روزانه ...

عزیزم اون مال خارج با فرهنگ متفاوته خودمن دوتابچه دارم یکی دوماه میرفتم یوگاشوهرم اصلا همکاری نمیکرد بچه هارونگه دار مامانم یه مدت نگه میداشت بعدشم خسته ش کردن واقعا دیگه نرفتم...توی ایران مرد مسئولیت بچه شو قبول نمیکنه بگذریم از استرس ودلهره از فکر آینده ی بچه هامون.

با غصه نشو همدم سنت شکنِ خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش..
من به شخصه دور و اطرافم ندیدم زنی که بالای ۳۵ بچه دار شده و بچش مشکل داشته باشه کی این مزخرفات رو در ...

اسم کاربریت باحاله..😂

با غصه نشو همدم سنت شکنِ خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش..
عزیزم اون مال خارج با فرهنگ متفاوته خودمن دوتابچه دارم یکی دوماه میرفتم یوگاشوهرم اصلا همکاری نمیکرد ...

البته همه مردا اینطور نیستن ها مثلا شوهر خود من کلا هم غذا درست میکنه هم کارای خونه رو میکنه حتی کارایی مثل جارو کردن و اینا رو تا حالا من انجام ندادم میگه این ها کار زن نیست مگه میشه زن جارو بکشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲