2777
2789

مسئله ازدواج شخصی ترین مسئله زندگی هر فرده و قطعا هر فرد بیشتر از ما به شخصیت خودش واقفه پس من نه برای ازدواج دختر 15 ساله نظری دارم نه برای ازدواج خانم 45 ساله

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگی دارع.یکی هست تو سن کم به بلوغ فکری میرسه که ممکنه یه خانم سی ساله به اون بلوغ نرسیده باشه.بستگی به تربیت خونواده ها داره که چجوری دخترشونو با مسائل اشنا میکنن و تربیتشون میکنن

من خودم ۱۵ سالگی ازدواج کردم همسرم مرد خوبی بود و هست اما خانواداش خیلی اذیت میکردن و من به خاطر سن کمم در مقابلشون تسلیم بودم خیلی زجرم دادن اگر سنم بیشتر بود میتونستم از خودم دفاع کنم و حریم زندگیمو دستم بگیرم 

واقعا چقدرررر باید زمان بگذره تا به این درک برسیم

عزیزِ من هر کسی شرایط خودشو داره و طبق شرایط خودش باید دست به تصمیم گیری بزنه.🤦‍♀️

الان یه عده میان جبهه میگیرنو دعوا میشه!

در کل ببین عزیزم،زیر ۱۸ رو حتی واسه رای دادن هم‌نمیپذیرنو قبولش ندارن چطور میخواد دست به تصمیمی به مهمی ازدواج و مادرشدن بزنه!!!!

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

واقعا چقدرررر باید زمان بگذره تا به این درک برسیم عزیزِ من هر کسی شرایط خودشو داره و طبق شرایط خودش ...

ربطی نداره مگه حضرت زهرا تو سن نه سالگی ازدواج نکردن.

به نظر من بستگی به تربیت خونواده ها داره

اابته الان دخترای هستن که از سن ۱۰ دنبال دوست پسر میگردن تو ۱۵ سالگی هم فکر میکنن امادگی ازدواج رو د ...

من نه دوست پسر داشتم و نه خودم اجبار کردم خونوادمو ونه خونوادم منو مجبور به ازدواج کردن