فقط به خوردوخوراک وپوشاکمون درحدمعمولی میرسیم ودرتلاشیم
دیگه نه پیشرفتی نه پس اندازی نه ترقی کلاهیچی به هیچی صفر صفر
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
خداشاهده اگرپولی هم میادفقط خرج خوراکمو ن میشه دوتاهم بچه دارم. مابایارانه زندگی میکنیم شوهرم دیسک داره هروقت دردش زیادمیشه دیگه کارن میتونه بکنه. بازم خداروشکر. کسی هم به کسی نیست اگرگشنگی بمیریم
چرا حس میکنم مردم اینجوری نیستن فقط ما تو این وضعیم شماهم همین حس رو دارید؟
نه ماهم وضعمون خیلی بده این ماه مخصوصا کلی خرح اضافی شد تلویزیون سوخت یک تومن خرجش شد ماشین خراب شد نزدیک چهار تومن خرج بر داشت قسطم ک داریم یه کادوی بزرگم دادیم واسه پاگشای پسر خواهرشوهرم
حقوق که دادن نصفش رو میریزیم به یه کارت دیگه بعدم خرج میکنیم تا آخر برج اگه کم اومد از اون کارت استفاده میکنیم
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ